Kolesar iz Avstrije z norim posnetkom: Tako je preživljal čas v karanteni!

Fabio Wibmer je 24-letni ljubitelj in mojster gorskega kolesarstva, ki prihaja iz sosednje Avstrije. Na spletu je zaslovel po zaslugi številnih video posnetkov, v katerih je pokazal svojo kreativnost in talent ob vragolijah s kolesom.

Te dni je ob številnih omejitvah, ki veljajo v Avstriji, na splet naložil video posnetek, ki ga je poimenoval "Home Office" (domača pisarna).

Ker brez adrenalina in norčij preprosto ne more, je številna hišna opravila in ostale aktivnosti izvajal kar na kolesu. V video posnetku ni manjkalo izjemnih potez, predvsem pa ne kreativnosti.

Avstrijcu nekateri adrenalinski podvigi sicer niso uspeli v prvem poskusu, kar je ob mnogih zahtevnih trikih povsem razumljivo. Končni posnetek je v dveh besedah prava mojstrovina.


Fabio Wibmer, YouTube
Poglejte si, kako je prosti čas med strogimi ukrepi v sosednji Avstriji preživljal simpatični Fabio Wibmer, ki ima brez dvoma izjemen talent na gorskem kolesu. Video posnetek je samo na YouTube omrežju v pičlem dnevu presegel 2,2 milijona ogledov.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreVIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!Čuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Sramežljivo je stopil na oder talentov: Nastop fanta je ganil sodnike!Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuV šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Ganljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!Italijanski skuterist, ki je nasmejal državo: Tako se je nagibal v ovinkih!Iz kombija je padel stiropor: Če tega ne bi posnela kamera, nihče ne bi verjel!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!