Konj iz Slovenije ni mogel stati na nogah, nato se je zgodil čudež

Pretekli petek so v Društvu za zaščito konj sprejeli zanemarjenega konja po imenu Max, ki je bil v zelo slabem zdravstvenem stanju.

Lastnik za konja dolga leta ni skrbel, živali so s pomočjo društva na pomoč priskočili veterinarji.

Konj po imenu Max je imel težko življenje - njegov lastnik mu v desetih letih ni nikoli obrusil zob, zadnje pol leta pa mi ni niti enkrat oskrbel kopit. Po veterinarskem pregledu je Max dobil protibolečinsko terapijo.


Društvo za zaščito konj, Facebook

Po nekaj dneh se je konj počutil precej bolje, celo sam se je postavil spet na noge. Pri omenjenemu društvu pravijo, da gre za pravi mali čudež.

Donacije za pomoč konju Maxiju:

TRR: SI56 1010 0005 0589 375, koda namena CHAR, namen Maxi
PayPal: admin@dzk.si
SMS na 1919 z vsebino konji5, pri operaterju A1 pa tudi konji10

Na spletu je pristal tudi video posnetek konja Maxa, pri katerem lahko ubogo žival spremljamo na pašniku. Tam se konj ni mogel postaviti na noge, a se mu s pomočjo srčnih ljudi zdravstveno stanje izboljšuje.

0
Marjeta Ocepek
Pred 5 tedni
A TA POŠAST OD ČLOVEKA NIMA IMENA IN PRIIMKA? ZAKAJ ŠČITITE TAKŠNE LJUDI. NAJ SE IZVE, KDO JE TAKO BREZČUTEN IN PRI TEM ŠE POVE, DA JE BILO ZA KONJA DOBRO POSKRBLJENO. PA K VRAGU PRAVILA, KAKO JIH JE PA UPOŠTEVAL SAM? SRAMOTA!
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Sramotno raboto slovenskih inšpektorjev in vneto iskanje vzrokov, zakaj imajo "vezane roke", zasledujem že lepo število let. Porazno je bilo, ko je zadeve vodila Čadonička, porazno ko Bizjakova.., jaz ne vem, zakaj so na tem občutljivem področju zaposleni ljudje, ki na levi strani prsi nosijo v sebi gnoj???!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje