Konj je lastnico potegnil k sebi, da bi se lahko objela

Na spletu je pristal video posnetek iz hleva, pri katerem lahko spremljamo prav posebno vez med konjem in njegovo lastnico.

Ko se je lastnica konju približala, jo je ta večkrat potegnil k sebi, da bi se lahko skupaj objela.

Frizijec je pasma konja, za katero je značilna črna dlaka, svilnata griva in čopi na nogah. Prvotno je bila vzrejena na Nizozemskem, dandanes pa omenjeno pasmo konj vzrejajo tudi drugod po svetu.

Splet je v preteklih dneh obkrožil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo konja pasme Frizijec. Ta je svojo lastnico večkrat povlekel k sebi, nato so sledili objemčki.

Poglejte si čudovit video posnetek, pri katerem lahko vidimo trdno vez med konjem in njegovo lastnico. Se bo prizor dotaknil tudi tvojega srca?
0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Lepa in plemenita žival. Tudi sam bi imel takega prijatelja...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje