Kradljivec iz Velenja: Sredi noči ga je posnela kamera, zdaj ga iščejo!

V noči na četrtek je neznani tat s kladivom razbil avtomat za mesnine v Velenju, ki je v lastni mesnice Križnik.

Tam je ukradel mesne izdelke, avtor objave na Facebook omrežju pa je zapisal, da so letos v mesomat pri osmici v Velenju vlomili že četrtič.

Nepridiprav se je do avtomata pripeljal s kolesom, si ga nekaj časa ogledoval, nato pa po njem udaril s kladivom. Na njegovo nesrečo je celotno dejanje posnela varnostna kamera, ki je sam očitno ni opazil.

Po kraji se je s kolesom odpeljal neznano kam, posnetek z nadzorne kamere pa so lastniki objavili na Facebook omrežju.

"Ponoči so mesnici KRIŽNIK že četrtič letos vlomili v mesomat pri osmici v Velenju. Če kdo prepozna osumljenca naj pokliče na številko 113 ali 031368139 (Metka). Prosim DELITE objavo, da poiščemo nepridiprava... NAJLEPŠA HVALA," so zapisali ob video posnetku.
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Diletant. Najprej bi kamero zlamal, bicikl pa pustil kakih 10m v temi. Sedaj ga bodo po biciklu našli...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Ob gozdu je zaigrala na harfo: Prizor v ozadju je splet pustil brez besed!Policist rešil življenje malčka: To je storil, ko je otrok stekel na cesto!Filip zapel s svojim osebnim asistentom: Njun talent je navdušil Slovence!Isaac Palma ganil v cerkvi: Med poroko je zapel Ave MariaPapigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!VIDEO: Luka Dončić plesal na domačo glasbo: Posnetek je navdušil Slovence!Motokrosist iz Slovenije naletel na gozdno past: Lahko bi ga stalo življenja!Kužka so vedno znova vrnili v zavetišče: Zdaj je dobil lastnika, ki ga razume!Lisička iz Berlina kradla čevlje: Toliko so jih našli v njenem brlogu!Anja Ramšak in Robert Roškar pokazala pevski talent: Priredila sta slovensko pesem!Na vrhu Triglava zaigral za citre: Njegov nastop navdušuje Slovence!SoulGreg Artist zapel z ženo: Osupnili so z izvedbo pesmi "The Prayer"Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Babica in dedek doživela šok: Nista vedela, da je sin dobil dvojčke!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Martin Golob še zadnjič iz Bohinja: Prisluhni, kaj je povedal!VIDEO: Na slovenskem počivališču posneli tatove: Tako sta kradla iz tovornjaka!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Pametna orka navdušila svet: Tako je skušala ujeti ptice!Slon po dveh mesecih spet videl oskrbnika: Njegov odziv je navdušil splet!7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!