Krava je na poti v klavnico pobegnila, njena velika skrivnost je šokirala kmeta

Mesna industrija s številnimi oglasnimi sporočili potrošnike vedno nagovarja, da kupijo še več mesa. Na drugi strani najdemo nemočne živali, ki lahko na svojo kruto usodo le čakajo.

Ena izmed takih krav je bila tudi krava Brianna, ki je med prevozom v klavnico pobegnila na svobodo. Pogumna krava pa je imela skrivnost, za katero ni vedel nihče.

Ko je bila krava Brianna na poti v klavnico, je nekaj kilometrov pred kruto usodo preplezala tovornjak in skočila na svobodo. Očitno je hotela živeti srečno kravje življenje, a za to je imela še en prav poseben razlog.

Na svobodo je skočila na avtocesti v New Jerseyju, policisti pa so hitro priskočili na pomoč in kravico znova spravili do lastnika. Novinarska ekipa NJ.com je prizor z reševanjem posnela na kamero:


Ob vrnitvi lastniku se je ta kravice Brianne le usmilil. Predal jo je dobrodelnemu društvu Sklyands Animal Sanctuary and Rescue, kjer se je Brianna pridružila 70 drugim kravam, ki so si življenje rešile na podoben način.

Že po nekaj dneh pa so oskrbniki doživeli nepozabno presenečenje. Krava Brianna je na svet povrgla telička, prav brejost pa naj bi bil razlog, da se je na vse pretege trudila, da bi ubežala svoji smrti.

Krava Brianna zdaj srečno živi skupaj s teličkom, iz zavetišča Sklyands Animal Sanctuary and Rescue pa je na spletu pristal tudi prvi video posnetek srečne družine.

0
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Ubogo trpeče bitje in vsa druga, ki zaradi človeka morajo v grozljivo smrt. Človek je dejansko najbolj kruta pošast na Zemlji in prav sram me je pred svetom, da spadam tudi sam v to kasto...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...Pismo mlademu zdravniku do solz ganilo Slovence: »Izbral si drugo pot. Ostala je praznina.«VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samMoški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Na dolenjski avtocesti povozila dva fanta, nato so jo pretepli RomiKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!VIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!VIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako Slovence vidijo tujci. Prisluhnite, kaj govorijo o nas!SMEH: Nočna mora natakarjev! To so primeri, kako ne naročati kave...VIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboMislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...Zlati prinašalec v bazenu opazil utapljajočo ptico, nato ji je rešil življenjeSMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklep