Krava je na poti v klavnico pobegnila, njena velika skrivnost je šokirala kmeta

Mesna industrija s številnimi oglasnimi sporočili potrošnike vedno nagovarja, da kupijo še več mesa. Na drugi strani najdemo nemočne živali, ki lahko na svojo kruto usodo le čakajo.

Ena izmed takih krav je bila tudi krava Brianna, ki je med prevozom v klavnico pobegnila na svobodo. Pogumna krava pa je imela skrivnost, za katero ni vedel nihče.

Ko je bila krava Brianna na poti v klavnico, je nekaj kilometrov pred kruto usodo preplezala tovornjak in skočila na svobodo. Očitno je hotela živeti srečno kravje življenje, a za to je imela še en prav poseben razlog.

Na svobodo je skočila na avtocesti v New Jerseyju, policisti pa so hitro priskočili na pomoč in kravico znova spravili do lastnika. Novinarska ekipa NJ.com je prizor z reševanjem posnela na kamero:


Ob vrnitvi lastniku se je ta kravice Brianne le usmilil. Predal jo je dobrodelnemu društvu Sklyands Animal Sanctuary and Rescue, kjer se je Brianna pridružila 70 drugim kravam, ki so si življenje rešile na podoben način.

Že po nekaj dneh pa so oskrbniki doživeli nepozabno presenečenje. Krava Brianna je na svet povrgla telička, prav brejost pa naj bi bil razlog, da se je na vse pretege trudila, da bi ubežala svoji smrti.

Krava Brianna zdaj srečno živi skupaj s teličkom, iz zavetišča Sklyands Animal Sanctuary and Rescue pa je na spletu pristal tudi prvi video posnetek srečne družine.

0
JeklenaPest
Pred 22 tedni
Ubogo trpeče bitje in vsa druga, ki zaradi človeka morajo v grozljivo smrt. Človek je dejansko najbolj kruta pošast na Zemlji in prav sram me je pred svetom, da spadam tudi sam v to kasto...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Norčevali so se, ker ima raka: Na talentu je dobil zlati gumb strogega Simona!Pozor, prihaja huda ura z nevihtami! Izključena ni niti debela točaVIDEO: Žena ga je zapustila! To je posnetek, s katerim se ji je kruto maščevalVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilVIDEO: Slovenskemu reševalcu prekipelo, policist mu je napisal kazenNa glavnem trgu so začeli plesati salso! Ne boste verjeli, kaj je storil policistSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraVegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeVIDEO: Na Hrvaškem nedaleč od obale posneli belega morskega psaRusko tekmovanje v klofutanju? Zdaj imajo novo različico, ki navdušuje moškeMrtva "pošast" pokazala svojo moč! Tako je zdrobila pločevinkoVIDEO: Huda ura v Sloveniji! Kot dlan velika toča, pri Grosuplju skoraj tornadoDrama z Nizozemske: Prečkal je železniške tire, četudi so bili zablokirani!VIDEO: Primark v Ljubljani odprl svoja vrata! Poglejte, kako izgleda notranjostMichelin predstavil novo inovacijo: Pnevmatike, ki jih ne moremo predreti!Kako pravilno stepemo smetano? Kuhar pravi, da celo življenje to počnemo narobeVIDEO: Tako se konča za motokrosiste, ko želijo na silo prehiteti Tima GajserjaMed vojno sta se zaljubila! Poglej ganljiv prizor, ko se srečata 75 let kasnejeVoznik na cesti ostal brez besed, vozilo je pred njim zdrsnilo v prepadVIDEO: Župnik iz Bohinja povedal, kaj imajo zaljubljenci skupnega s tabernakljemVoditeljica na Radiu 1 v solzah: "Ne vem, kaj naj naredim! Težko mi je..."Tako izgleda zapuščena vasica Slapnik, v kateri bodo snemali resničnostni šovMalček nasmejal ves svet! Tako je ukradel pozornost, ko je oče jedel kosiloZvečer sta se kopala v bazenu, nato ju je napadel krokodil