Krava je padla v bazen, reševati so jo morali gasilci

Te dni je na spletu pristal video posnetek iz Italije, pri katerem lahko spremljamo nenavadno posredovanje gasilcev.

Ti so na pomoč priskočili kravi, ki je zaradi vročine ohladitev poiskala v bazenu, iz katerega se ni mogla več rešiti sama.

Video posnetek, ki so ga na spletu objavili italijanski gasilci, je do danes širom družbenih omrežji že prava uspešnica. Številni spletni uporabniki so se zahvalili gasilcem in izpostavili, kakšni nepogrešljivi junaki so.

Italijanski mediji so ob video posnetku zapisali, da je krava zaradi peklenskih temperatur po vsej verjetnosti ohladitev poiskala ob bazenu, nato pa zdrsnila v vodo. Ker se iz bazena ni mogla rešiti sama, so na pomoč priskočili italijanski gasilci.

Kravo so s pomočjo trakov in vrvi varno potegnili iz vode, nato pa jo prepustili lastniku, ki je kravo odpeljal nazaj na pašo. Poglejte si posredovanje gasilcev, ko so na pomoč priskočili ujeti kravi v bazenu.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moški je govoril z mladički ovce: Posnetek ima že 9 milijonov ogledov!Strogi sodnik Simon prekinil nastop 16-letnice, nato je navdušila v drugem poskusuMoški rešil izgubljenega pujska, ki je plaval sredi morjaMoški je na kajaku klical bele kite: Obiskali so ga in zanj zapeli pesem!Lastnica ob hiši posnela medvedko z mladičkom: Ohladila sta se v njenem bazenu!Lastniki so posvojili pasjega mladička: Tako se je odzval starejši pes!Mačka med počitkom padla s police, nato je spala naprej, kot da ni bilo ničBrezdomka ni imela denarja, moški ji je dal svojo bančno karticoKako izgleda čiščenje dlake pri haskiju? Posnetek je uspešnica na spletu!Kmet s pomočjo stare gume očistil cev: Video posnetek je uspešnica na spletu!Mati zajokala, ko je izvedela skrivnost hčerke: Postala bo babica!VIDEO: Reševalci razočarani in jezni: To je počel voznik na slovenski avtocesti!Padalcu se v zraku zapletejo vrvi: Rešil se je zadnjo sekundo!Mama gorila obiskovalcem v živalskem vrtu ponosno kazala mladičkaMož na čudovit način presenetil ženo: Ostala je odprtih ust!Krava je padla v bazen, reševati so jo morali gasilciNa gori odstranili ogromno skalo, da bi bila pot pod njo bolj varnaMoški na Šrilanki lokvanj spremenil v ogrlico: Posnetek ima 5 milijonov ogledov!Slovenski ansambel predstavil poletno pesem: Poslušalci so navdušeni!Posnetek, ki dokazuje, kako hitri plavalci so medvediVIDEO: Dramatičen posnetek, ko je na gorenjski avtocesti zasilno pristalo letaloŽelva se je zataknila med skale: Moški jo je rešil in izpustil v vodo!Japonci na talentu navdušili sodnike: Takšen nastop so pripravili s pomočjo vrvi!Janez Janša objavil prizor na Triglavu: Zabavali so se ob zvokih harmonike!VIDEO: Novi posnetki požara na Krasu: Tako je izgledal pekel iz helikopterja!