Krava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!

Ne glede na to, o kakšnih vrstah mater govorimo - vsaki se zlomi srce, če je kaj narobe z njenim otrokom. Nič drugače ni niti pri mamah kravah, ki se širom sveta soočajo s kruto usodo.

V želji po zaslužku namreč njihove mladičke mnogi lastniki prodajo, še preden sploh dobro zaživijo.

S takšno kruto usodo se je spoprijemala tudi kravica Karma, ki jo je ob slabih življenjskih pogojih pri kmetu rešilo dobrodelno društvo za živali The Gentle Barn.

Prostovoljni delavci niso vedeli, da je prejšnji lastnik krave Karme pred njimi skril njenega mladička Mr. Rojasa. Vse le zato, da bi mladička lahko po odhodu krave prodal in tako še nekaj zaslužil.

Kravica Karma je bila zlomljenega srca, na novem posestvu pa je neprestano jokala in klicala svojega mladička. Prav zato so se prostovoljci odločili, da bodo zadevo raziskali...Kmalu so ugotovili, da je prejšnji lastnik krave pred njimi skril mladička, zato so se znova odpravili na njegovo posest. Tam so od kmeta zahtevali, da jim preda tudi mladička, saj je njegova mama Karma povsem na robu. Kmet je le popustil, nato pa mladička predal dobrim ljudem iz društva.Ko so s prikolico pogrešanega mladička prepeljali na posest, je krava Karma takoj vedela, da je na krovu njen mladiček. Glasno ga je začela klicati, prav njeni klici pa so ob vnovičnem snidenju mnogim zlomili srce.

Poglejte si, kako čudovit je bil prizor, ko je krava Karma znova zagledala svojega mladička, za katerega je mislila, da je za vedno izgubljen. To je le še en dokaz prave materinske ljubezni, ki jo je moč najti tudi pri živalih!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Psički je bilo vsega dovolj! Poglejte si, kako je ukrotila svoje mladičkeVIDEO: Med vožnjo po gozdu ostala brez besed, pot ji je križala medvedka z mladičkiVIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiNevesta je v cerkvi začela peti! Ko se ji pridruži še oče, so gostje zajokali...VIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Skozi okno je metal smeti, nato dobil lekcijo! To so mu storili vozniki...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeUčitelj je vso noč porabil za velikonočna darila, učenci so ostali brez besedVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s sviloSMEH: Posnetek papige senzacija na spletu! Tako si je privoščila sosedovo muco...VIDEO: Bohinjski župnik Martin Golob obiskal Denisa Avdića, smeha ni manjkaloŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Gasilca z Gorenjske postala junaka! Ulovila sta roparja, ki je okradel mamicoVIDEO: Deček iz Indije s plesom navdušil še Simona Cowella, dobil je zlati gumbVIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...Pesem "Hallelujah" je zapela kot angel, nato je svet prevzel še pevski zborPrizori s pasjo družino obkrožili svet! Tako sta zlata prinašalca pazila mladičkeVIDEO: Lojze Peterle navdušil evropske poslance, med sejo je zaigral na orgliceDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonikDeklica po treh letih našla izgubljeno muco, prizori so svet ganili do solzŽivalim so zaradi zaslužka posekali gozd! Tako se jim je zoperstavil orangutan...VIDEO: Maturanti iz Ljubljane navdušili s posnetkom, zaigrali so tudi Kekca