Krava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!

Ne glede na to, o kakšnih vrstah mater govorimo - vsaki se zlomi srce, če je kaj narobe z njenim otrokom. Nič drugače ni niti pri mamah kravah, ki se širom sveta soočajo s kruto usodo.

V želji po zaslužku namreč njihove mladičke mnogi lastniki prodajo, še preden sploh dobro zaživijo.

S takšno kruto usodo se je spoprijemala tudi kravica Karma, ki jo je ob slabih življenjskih pogojih pri kmetu rešilo dobrodelno društvo za živali The Gentle Barn.

Prostovoljni delavci niso vedeli, da je prejšnji lastnik krave Karme pred njimi skril njenega mladička Mr. Rojasa. Vse le zato, da bi mladička lahko po odhodu krave prodal in tako še nekaj zaslužil.

Kravica Karma je bila zlomljenega srca, na novem posestvu pa je neprestano jokala in klicala svojega mladička. Prav zato so se prostovoljci odločili, da bodo zadevo raziskali...Kmalu so ugotovili, da je prejšnji lastnik krave pred njimi skril mladička, zato so se znova odpravili na njegovo posest. Tam so od kmeta zahtevali, da jim preda tudi mladička, saj je njegova mama Karma povsem na robu. Kmet je le popustil, nato pa mladička predal dobrim ljudem iz društva.Ko so s prikolico pogrešanega mladička prepeljali na posest, je krava Karma takoj vedela, da je na krovu njen mladiček. Glasno ga je začela klicati, prav njeni klici pa so ob vnovičnem snidenju mnogim zlomili srce.

Poglejte si, kako čudovit je bil prizor, ko je krava Karma znova zagledala svojega mladička, za katerega je mislila, da je za vedno izgubljen. To je le še en dokaz prave materinske ljubezni, ki jo je moč najti tudi pri živalih!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: 2-letni sin pevca Modrijanov navdušil: Pokazal je, kako igra na harmoniko!VIDEO: Inšpekcija nagaja našim kmetom: "V hlevu imate preveč lastovk!"VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"Đoković navdušil po zmagi: Ob srečanju z vojvodinjo Kate storil nekaj, kar drugi nisoMed dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!VIDEO: Papiga Kaja spet "raztura": Tako je mnoge Slovence navdušila tokrat!VIDEO: Šok med Tour de France: "Norec" je glavnino preskočil s kolesom!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSlovenec sedem mesecev po krivem zaprt v Italiji: Njegova izpoved je grozljiva!SMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiVIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!Grozljiva nesreča v zabaviščnem parku, nihalo se je prelomilo na polVIDEO: Med vožnjo mu je pokazal sredinca, nato je takoj dobil lekcijoVIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!Kuža ganil svet: Že 18 mesecev čaka na mestu, kjer je umrl njegov lastnik!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!95-letni vojni veteran obkrožil splet: Tako je pokazal dečku, kako biti pogumen!Sprehodil se je do medvedke z mladički, ob odzivu mu je srce padlo v hlačeSMEH: Voditeljico Radia 1 obiskal Brane iz Ljubljane! To je povedal pred kameroVIDEO: Jan Oblak dečka ganil do solz! Poglejte si, kako ga je navdušilSMEH: Lastnik s kužkom nasmejal splet: "Prodam psa, ker me je sram, ko zalaja!"Slovenski ansambel navdušil z novo skladbo, vroča pevka je prevzela mnogeNa talentu navdušili s surovo močjo, nato se jim je na odru pridružil očeSMEH: Parodija nasmejala Slovenijo: Tako izgleda, ko želi Štajerec na morje!