Krava se je z glavo zataknila v deblo: Kmet ji je življenje rešil s sekiro!

Mnoge živali si v naravi ne morejo pomagati same, ko se znajdejo v težavah.

Tako je bilo tudi v video posnetku iz Indije, pri katerem se je krava z glavo nerodno zagozdila v drevesnem deblu.

Video posnetek reševanja krave iz Indije je na YouTube omrežju že prava uspešnica - v dveh tednih so prizori nabrali že več kot 18 milijonov ogledov.

Krava se je z glavo zataknila v drevesnem deblu, rešitve pa sama ni našla. Prav zato ji je na pomoč priskočil kmet, ki je s sekiro v rokah skušal razširiti odprtino v drevesu. Mnogi so na spletu sicer zapisali, da je vse skupaj izgledalo zelo nevarno, a moški krave na srečo ni poškodoval.

Poglejte si trenutek, ko je moški s sekiro v rokah rešil kravo, ki se je nesrečno zataknila v drevesnem deblu.
0
graf
Pred 2 tedni
to je krava samo za tiste ki poznajo samo tisto narisano kravo s čokolade Milka ! Kmet je rešil približno 100 kilogramsko teličko , krave pa tehtajo od 500 kg dalje ...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Lastnik je na skrivaj posnel psa v bazenu: Posnetek je doza smeha!Papagaj, ki je nasmejal mnoge: Tako se je jezil, ko je lastnica želela oditiDarja Gajšek navdušila Slovence: Tako je zapela svojo novo pesem!Posnetek medicinske sestre, ki obkroža Slovenijo: "Kje je kakšna ovca?!"Gasilci s posnetkom obkrožajo Slovenijo: Takšen šov so pripravili!Žensko v bazenu obiskala prisrčna koala: Posnetek na spletu ruši rekorde!Ganljiv odziv psa, ko je domov prišel dojenček: Poglej, kako vesel je bil!Nemški ovčar jokal od sreče, ko je po več mesecih videl lastnikaPosnel je radovednega tjulnja: Tako se je stisnil ob njegove noge!V kopalnico so natočili toliko vode, da se je podrlaLabodji mladički navdušili s pogumom: V reko so skakali z mostu!Na železniški postaji je zaigral na klavir: Posnetek ima že 60 milijonov ogledov!V šovu je zapela pesem Lady Gaga, z glasom je sezula sodnikeDirektor UKC Maribor z udarnim posnetkom: To je povedal o teorijah zarote!Najstnica sramežljivo zapela: Njen nastop ima že 11 milijonov ogledov!Posnetek debelega medveda, ki je senzacija na spletuIskreno veselje sirote, ko izve, da jo bodo posvojiliSin do solz ganil starša: S svojim denarjem jima je odplačal dolg za hišo!7-letna deklica sramežljivo zapela na odru: Tako je prevzela sodnike!Tilen Artač nasmejal Slovence: Zapel je parodijo na pesem "Hej, hej, Ljubljančanke"Drama na parkirišču: Nakupovalnih vozičkov in mogel ustaviti!Avtomatsko parkiranje pri novem Mercedesu S-Class 2021VIDEO: Drama na Fužinah: Tako so prebivalci pregnali policiste!Nor podvig iz Rusije: Z avtomobilom je skočil v zamrznjeno jezero!Deklici so očitali, da nima talenta: V pevskem šovu je vsem zaprla usta!