Krdelo volkov na lovu za bizoni

Na spletu je znova zaokrožil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo krdelo volkov na lovu za bizoni.

Video posnetek je že prava uspešnica na spletu, nad prizori pa so navdušeni številni ljubitelji žival in narave.

Video posnetek je samo na omrežju YouTube do danes dosegel več kot 35 milijonov ogledov, prizori pa so bili prvotno objavljeni na kanalu BBC Earth.

Spremljamo lahko pretkane volkove, ki so se lova na bizone lotili strateško in načrtovano. Najprej so skupino bizonov razgnali, nato pa najšibkejšega izmed njih napadli eden za drugim.

Poglejte si BBC-jev video posnetek, pri katerem lahko spremljamo krdelo volkov na lovu za bizoni. Bodo s svojim početjem volkovi navdušili tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 30 tedni
Če bi bizoni bili inteligentnejši, stopili skupaj kot na začetku, teleta dali na sredino, nikamor bežali, volkove pa pričakali z rogovi, se jim ne bi zgodila nobena izguba.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moški je govoril z mladički ovce: Posnetek ima že 9 milijonov ogledov!Strogi sodnik Simon prekinil nastop 16-letnice, nato je navdušila v drugem poskusuMoški rešil izgubljenega pujska, ki je plaval sredi morjaMoški je na kajaku klical bele kite: Obiskali so ga in zanj zapeli pesem!Lastnica ob hiši posnela medvedko z mladičkom: Ohladila sta se v njenem bazenu!Lastniki so posvojili pasjega mladička: Tako se je odzval starejši pes!Mačka med počitkom padla s police, nato je spala naprej, kot da ni bilo ničBrezdomka ni imela denarja, moški ji je dal svojo bančno karticoKako izgleda čiščenje dlake pri haskiju? Posnetek je uspešnica na spletu!Kmet s pomočjo stare gume očistil cev: Video posnetek je uspešnica na spletu!Mati zajokala, ko je izvedela skrivnost hčerke: Postala bo babica!VIDEO: Reševalci razočarani in jezni: To je počel voznik na slovenski avtocesti!Padalcu se v zraku zapletejo vrvi: Rešil se je zadnjo sekundo!Mama gorila obiskovalcem v živalskem vrtu ponosno kazala mladičkaMož na čudovit način presenetil ženo: Ostala je odprtih ust!Krava je padla v bazen, reševati so jo morali gasilciNa gori odstranili ogromno skalo, da bi bila pot pod njo bolj varnaMoški na Šrilanki lokvanj spremenil v ogrlico: Posnetek ima 5 milijonov ogledov!Slovenski ansambel predstavil poletno pesem: Poslušalci so navdušeni!Posnetek, ki dokazuje, kako hitri plavalci so medvediVIDEO: Dramatičen posnetek, ko je na gorenjski avtocesti zasilno pristalo letaloŽelva se je zataknila med skale: Moški jo je rešil in izpustil v vodo!Japonci na talentu navdušili sodnike: Takšen nastop so pripravili s pomočjo vrvi!Janez Janša objavil prizor na Triglavu: Zabavali so se ob zvokih harmonike!VIDEO: Novi posnetki požara na Krasu: Tako je izgledal pekel iz helikopterja!