Krdelo volkov na lovu za bizoni

Na spletu je znova zaokrožil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo krdelo volkov na lovu za bizoni.

Video posnetek je že prava uspešnica na spletu, nad prizori pa so navdušeni številni ljubitelji žival in narave.

Video posnetek je samo na omrežju YouTube do danes dosegel več kot 35 milijonov ogledov, prizori pa so bili prvotno objavljeni na kanalu BBC Earth.

Spremljamo lahko pretkane volkove, ki so se lova na bizone lotili strateško in načrtovano. Najprej so skupino bizonov razgnali, nato pa najšibkejšega izmed njih napadli eden za drugim.

Poglejte si BBC-jev video posnetek, pri katerem lahko spremljamo krdelo volkov na lovu za bizoni. Bodo s svojim početjem volkovi navdušili tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Če bi bizoni bili inteligentnejši, stopili skupaj kot na začetku, teleta dali na sredino, nikamor bežali, volkove pa pričakali z rogovi, se jim ne bi zgodila nobena izguba.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Psička je prebudila lastnika: Posnetek ima že 25 milijonov ogledov!Moški obvaroval svojo ženo, ko so v njegov dom vdrli trije lopoviVIDEO: Mož učil Slovenko, kako skuhati riž: Posnetek je doza smeha!Vojaški pes ni hotel zapustiti lastnika: Njegova poteza je ganila svet!Bratec se med petjem pridruži sestrici: Posnetek je uspešnica na spletu!VIDEO: Luka Dončić navdušil ob zvoku sirene: V nekaj sekundah dosegel 5 točk!Lev prijatelja psa prosil za odpuščanje: Posnetek ima 70 milijonov ogledov!Jagenjček pred kamero pokazal plesne korake: Prizor ti bo polepšal dan!Lastnik posnel mačke in pse ob ovirah: Posnetek ima že 45 milijonov ogledov!Pristanek letala na najbolj nevarnem letališču na svetuDojenček v živalskem vrtu srečal leva: Posnetek ima 30 milijonov ogledov!25-letnik na talentu zapel znano uspešnico: Navdušil je vse sodnike!Slovenski policisti objavili divjo vožnjo: Drvel je skoraj 200 km/h!Smučar se je spustil z vrha gore: Tako se je za njim pognal kuža!VIDEO: Dramatični prizori s slovenskih avtocest: Poglej, kaj so ujele kamere!VIDEO: Kučan veselo prepeval v družbi Kreslina: Zapeli so partizansko pesem!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Krek in Kacin: Nasmejali se boste do solz!Grozljiva nesreča na WRC Monte Carlo: Dirkalnik poletel v prepad!Sosed je roparjem prekrižal načrte, ustavil jih je z ograjoVIDEO: Drama sredi Ljubljane: Želela je vstopiti brez PCT, varnostnik ponorel!Dojenček je jokal ob labradorcu: Poglej, kako ga je kuža potolažil!Kamere posnele napad medveda: Moški je pred njim rešil psa!Grozljiv posnetek alpinistov: Tako nevarna je lahko hoja po zasneženih gorah!Mačka je skočila z okenske police, nato se ji je vdrla strehaSrhljiv prizor iz ruske mrtvašnice: Kamera posnela moškega, ki je oživel!