Kris se je oglasil iz Amerike, posnetek ti bo ogrel srce

Mali borec Kris Zudich se je sinoči oglasil iz Los Angelesa, kjer skupaj s staršema čaka na prejem zdravila.

Društvo Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki je na svoji Facebook strani objavilo prisrčen video posnetek, ki je mnogim ogrel srce.

Iz Los Angelesa se je skupaj s Krisom oglasila celotna družina, starša pa sta se zahvalila za vse donacije. Izpostavila sta, da smo prav vsi donatorji zasluženi za to, da bo Kris prejel še kako nujno zdravilo. V načrtu je, da zdravilo prejme še v tem mesecu.

Na kliniki v Los Angelesu so že opravili preiskave, s katerimi bodo točno določili, kdaj bo Kris prejel več kot dva milijona evrov vredno zdravilo Zolgensma, ki naj bi ustavilo napredovanje bolezni.

V video posnetku se je oglasil tudi mali Kris, ki je s svojim simpatičnim pozdravom že ob začetku video posnetka mnogim ogrel srce in na obraz privabil iskren nasmešek.

Društvo Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki je video posnetek naslovilo z besedami "V objemu Krisove družine", pozdravi in lepe misli Slovencev pa v komentarjih kar dežujejo. Malemu borcu tudi mi želimo vso srečo!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Pred tekmo zadonela slovenska pesem: Poglej, kaj je storil Luka Dončić!SMEH: Počistil je zasnežen pločnik, nato je doživel ta prizorBrezdomec je prvič obiskal brivca: Preobrazba te bo pustila brez besed!VIDEO: 8-letni Miha navdušil Slovence: Tako ganljivo je zapel pesem o očku!Dončiću so rekli, da mu ni potrebno obiskati revnih otrok: Poglej, kaj je storil!SMEH: To so naredili voznikom, ko se niso ustavili pred prehodom za pešceBabica zaplesala in zapela ob uličnem pevcu, njen nastop jemlje sapoVIDEO: Nika Zorjan in Rok Piletič ganila Slovence, zapela sta pesem "Shallow"VIDEO: Smeh v bližini slovenske meje: To so Hrvatu povedali prebežniki!VIDEO: 10-letni Jakob z glasom prevzel Slovence: Tako je zapel pesem Modrijanov!VIDEO: 8-letna Anja zapela s slovenskim ansamblom, njen glas te bo očaralKuža vsak dan čaka na postaji, razlog je lastnico ganil do solzVIDEO: Papiga Kaja spet ruši rekorde: Njen posnetek je navdušil Slovenijo!Ukradel je vozilo, a ga ni znal peljati: Takoj je dobil lekcijo!VIDEO: Romunski teror na slovenski avtocesti posnela kameraSmešni trenutki iz lige NBA, za katere je poskrbel Luka DončićVIDEO: Novinarji obiskali Krisa, iz Los Angelesa prihajajo spodbudne noviceMotorist mu je dal lekcijo: Voznik je peljal kar po njegovem pasu!VIDEO: Simpatičen kiks v oddaji 24ur, voditeljica se je le nasmejalaVrhunski posnetek z NBA tekme, ko je zadel Luka DončićPoskočni Dejan pokazal, kako si naredi svojo prepoznavno frizuroKužka je odnesla deroča reka: Lastnik je skočil v vodo, da bi mu rešil življenje!25-letnik na tesno vožnjo odpeljal Audija, nato je trčil v 15 vozilSin za božič do solz ganil mamo, ki je zbolela za pljučnim rakomVIDEO: Isaac Palma predstavil novo pesem "Obljubi", oboževalci so navdušeni