Kris se je oglasil iz Amerike, posnetek ti bo ogrel srce

Mali borec Kris Zudich se je sinoči oglasil iz Los Angelesa, kjer skupaj s staršema čaka na prejem zdravila.

Društvo Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki je na svoji Facebook strani objavilo prisrčen video posnetek, ki je mnogim ogrel srce.

Iz Los Angelesa se je skupaj s Krisom oglasila celotna družina, starša pa sta se zahvalila za vse donacije. Izpostavila sta, da smo prav vsi donatorji zasluženi za to, da bo Kris prejel še kako nujno zdravilo. V načrtu je, da zdravilo prejme še v tem mesecu.

Na kliniki v Los Angelesu so že opravili preiskave, s katerimi bodo točno določili, kdaj bo Kris prejel več kot dva milijona evrov vredno zdravilo Zolgensma, ki naj bi ustavilo napredovanje bolezni.

V video posnetku se je oglasil tudi mali Kris, ki je s svojim simpatičnim pozdravom že ob začetku video posnetka mnogim ogrel srce in na obraz privabil iskren nasmešek.

Društvo Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki je video posnetek naslovilo z besedami "V objemu Krisove družine", pozdravi in lepe misli Slovencev pa v komentarjih kar dežujejo. Malemu borcu tudi mi želimo vso srečo!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoJelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!SMEH: Kako sta Anja Ramšak in Robert Roškar preživela 24 ur vklenjena v lisiceMucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!