Krokodil napadel trenerko, nato ji je moški rešil življenje

Družina iz ameriške zvezne države Utah je uživala med predstavo s krokodili, ki so jo v sklopu rojstnodnevne zabave za enega izmed malčkov pripravili v prostorih, kjer skrbijo za nevarne plazilce.

Kmalu po začetku pa se je tam odvila prava drama, saj je aligator napadel oskrbnico - na pomoč ji je priskočil moški, ki je predstavo spremljal z druge strani.

Aligator je oskrbnico ugriznil v roko, ob tem pa jo je večkrat hotel potegniti pod vodo, četudi je bila ta zelo plitva. Otroci so v šoku spremljali dramatično dogajanje, nato je eden izmed očetov vstopil v kletko, da bi oskrbnici pomagal na svobodo.

Po nekaj minutah boja mu je uspelo osvoboditi žensko, ki jo je aligator ugriznil v roko, nato je sam počakal v kletki, ko je ogromnega plazilca držal kar z golimi rokami.

Poglejte si dramatičen razplet po tem, ko je aligator med predstavo za otroke v roko ugriznil oskrbnico. Bravo moškemu za takšno pogumno posredovanje!
0
JeklenaPest
Pred 9 tedni
Vrag si ga vedi, kako poškodovano roko ima trenerka...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na oder je prišla na invalidskem vozičku: Sodniki so jokali ob nastopu!Kravi se je v kopito zataknil zob: Poglej, kako so ji pomagali!Mama posnela dvojčka med pogovorom: Posnetek na spletu podira rekorde!Nor posnetek nesreče vlaka: Zabil se je v tovornjak, ki je prevažal vozila!15-letna slepa deklica razjokala sodnike: Na talentu je dobila zlati gumb!Il Divji zapeli uspešnico skupine Rok'n'Band: Nastop, ki navdušuje Slovenijo!V nemškem pevskem šovu pokazal talent: Sodniki so bili navdušeni!Lastnica delila posnetek iz hiše: Duh je kužku snel ovratnico!VIDEO: Slovenska zabava na Krku: Posnetek, ob katerem ti zaigra srce!Tilen Artač s parodijo nasmejal Slovenijo: Privoščil si je slovenskega ministra!Najstarejša gimnastičarka na svetu, ki šteje zavidljivih 91 letKonj je lastnico potegnil k sebi, da bi se lahko objelaDenis Avdić poslušalce nasmejal do solz: Avstrijci so dobili še Pitschko!Deroča lava iz vulkana kot za šalo premikala ogromno skaloVIDEO: Grozljiv posnetek iz Kočevja: Z avtom je nalašč zbil medveda!12-letnik bežal pred policisti, nato se je zaletel v drugo voziloPrimorski fantje zapeli z glasbeniki: Njihov nastop te bo navdušil!VIDEO: Incident na protestu v Ljubljani: Voznika je zbila enega od protestnikov!Na slovenskem talentu nastopil Marko iz Srbije: Nastop, ki je navdušil sodnike!Potapljal se je v morju, nato se je zaletel v morskega psaVIDEO: Slovenski policist skozi naselje vozil z več kot 100 kilometri na uroVIDEO: Moderna hiša na Primorskem, ki ima sanjski razgled na morjeTuristom srce padlo v hlače: Mimo njih se je sprehodil ogromen medved!VIDEO: Nebo nad Madžarsko razsvetlil meteor, tako je eksplodiral v zrakuABBA na spletu objavila novo pesem, posneli so jo že leta 1978