Kruti lastniki psa privezali za drevo: Življenje mu je rešil policist!

Svet večkrat obkrožijo ganljivi video posnetki, pri katerih dobri ljudje zanemarjenim živalim rešujejo življenja.

Prav takšen video posnetek je na spletu pristal v mesecu marcu, v njem pa je policist skupaj s članom prostovoljnega društva kužku rešil življenje.

Policisti so bili obveščeni, da je v odročnem kraju za drevo že več dni privezan nemški ovčar. Skupaj s članom prostovoljnega društva Takis se je odpravil na kraj, tam pa hitro našel ubogo žival.

Sredi ničesar je bil nemški ovčar privezan za drevo, lastniki pa so kužka po vsej verjetnosti tja privezali, da ovce ne bi zbežale s paše.

V prostovoljnem društvu Takis so kužka sprejeli v svoje zavetišče, kjer so oskrbeli nekatere poškodbe. Pri društvu so še zapisali, da je le dva dni pred tem na območju divjala huda nevihta, kuža pa je vse moral prestati brez zavetja in strehe nad glavo. Človeška krutost resnično ne pozna meja.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Krasen pes. Vidi se, da mu hvaležnost ni tuja lastnost. Takoj bi ga posvojil...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Ob gozdu je zaigrala na harfo: Prizor v ozadju je splet pustil brez besed!Policist rešil življenje malčka: To je storil, ko je otrok stekel na cesto!Filip zapel s svojim osebnim asistentom: Njun talent je navdušil Slovence!Isaac Palma ganil v cerkvi: Med poroko je zapel Ave MariaPapigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!VIDEO: Luka Dončić plesal na domačo glasbo: Posnetek je navdušil Slovence!Motokrosist iz Slovenije naletel na gozdno past: Lahko bi ga stalo življenja!Kužka so vedno znova vrnili v zavetišče: Zdaj je dobil lastnika, ki ga razume!Lisička iz Berlina kradla čevlje: Toliko so jih našli v njenem brlogu!Anja Ramšak in Robert Roškar pokazala pevski talent: Priredila sta slovensko pesem!Na vrhu Triglava zaigral za citre: Njegov nastop navdušuje Slovence!SoulGreg Artist zapel z ženo: Osupnili so z izvedbo pesmi "The Prayer"Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Babica in dedek doživela šok: Nista vedela, da je sin dobil dvojčke!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Martin Golob še zadnjič iz Bohinja: Prisluhni, kaj je povedal!VIDEO: Na slovenskem počivališču posneli tatove: Tako sta kradla iz tovornjaka!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Pametna orka navdušila svet: Tako je skušala ujeti ptice!Slon po dveh mesecih spet videl oskrbnika: Njegov odziv je navdušil splet!7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!