Kuharica je morala v šolo kljub bolezni. Kar je doživela, jo je ganilo do solz!

V želji po tem, da bi zaslužila nekaj dodatnega denarja za preživetje, Cheryl Stewart opravlja mnoge službe v mestu.

Opravlja delo čistilke na pokopališču ter v vojaškem poslopju, nekaj denarja pa dobi tudi s peko peciva za svojega preminulih ob pogrebu njihovih najdražjih.

Njena glavna služba pa je delo kuharice v srednji šoli Teton High School v kraju Driggs v ameriški zvezni državi Idaho. Tam jo sodelavci in nadrejeni zelo cenijo, saj velja za najbolj pridno delavko daleč naokoli.

Ko so jo nadrejeni nekega dne poklicali domov in dejali, da bi jim njena pomoč prav prišla, se je brez oklevanja odpravila v šolo. Tistega dne je želela počivati, saj je bila bolna.

Pridni in delavni Cheryl pa se niti sanjalo ni, kakšno presenečenje jo čaka v šoli.

Obiskal jo je novinar Nate Eaton iz East Idaho News, ki je opravljal nalogo skritega Božička. Sprva je Cheryl podaril majhno škatlico, v kateri je bil bankovec za 100 dolarjev, darila pa se je pridna kuharica neizmerno razveselila. A presenečenja še ni bilo konec.

Ker se je Cheryl pokvaril avotmobil, si ga je za vožnjo na delo morala izposojati. Dobri ljudje so zbrali dovolj denarja, da so ji kupili tudi nov avto. Ko boste videli njeno reakcijo, boste tudi sami spoznali, kako srčna in iskrena je kuharica. Darila so tokrat šle v prave roke, Cheryl pa je bila presrečna!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet