Kuharica je morala v šolo kljub bolezni. Kar je doživela, jo je ganilo do solz!

V želji po tem, da bi zaslužila nekaj dodatnega denarja za preživetje, Cheryl Stewart opravlja mnoge službe v mestu.

Opravlja delo čistilke na pokopališču ter v vojaškem poslopju, nekaj denarja pa dobi tudi s peko peciva za svojega preminulih ob pogrebu njihovih najdražjih.

Njena glavna služba pa je delo kuharice v srednji šoli Teton High School v kraju Driggs v ameriški zvezni državi Idaho. Tam jo sodelavci in nadrejeni zelo cenijo, saj velja za najbolj pridno delavko daleč naokoli.

Ko so jo nadrejeni nekega dne poklicali domov in dejali, da bi jim njena pomoč prav prišla, se je brez oklevanja odpravila v šolo. Tistega dne je želela počivati, saj je bila bolna.

Pridni in delavni Cheryl pa se niti sanjalo ni, kakšno presenečenje jo čaka v šoli.

Obiskal jo je novinar Nate Eaton iz East Idaho News, ki je opravljal nalogo skritega Božička. Sprva je Cheryl podaril majhno škatlico, v kateri je bil bankovec za 100 dolarjev, darila pa se je pridna kuharica neizmerno razveselila. A presenečenja še ni bilo konec.

Ker se je Cheryl pokvaril avotmobil, si ga je za vožnjo na delo morala izposojati. Dobri ljudje so zbrali dovolj denarja, da so ji kupili tudi nov avto. Ko boste videli njeno reakcijo, boste tudi sami spoznali, kako srčna in iskrena je kuharica. Darila so tokrat šle v prave roke, Cheryl pa je bila presrečna!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samVIDEO: To je posnetek iz Slovenije, ki bi ga morali videti vsi motoristiKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...Goska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Luka Dončić navdušil z zverinskim zabijanjem, koš je dosegel kar s klopiVIDEO: Vratar osmešil igralce! Pretekel je igrišče, nato dosegel zadetekVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To so napake, ki sta jima bila med snemanjem priča Slakonja in ZrnecSMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: V Planici poletela do 248 metrov, blestela tudi Timi Zajc in Domen PrevcVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokaliVIDEO: Ste že videli, kako sneg na avtocestah plužijo v Ameriki?