Kupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!

Splet je v preteklem mesecu obkrožil video posnetek, pri katerem drame ne manjka.

Moški je komaj kupil nov avtomobil, a njegovo veselje je trajalo le nekaj minut. Ob prvi vožnji je namreč storil usodno napako.

Video posnetek prihaja iz Indije, moški v njem pa je pri avtohiši kupil novo Kio Carnival. Veselje pa ni trajalo dolgo, saj je moški po nekaj minutah doživel velik šok.

Ko je vozilo zapeljal iz prostorov, je z njim čelno treščil ob betonski zid. Ob trku so se sprožile še varnostne blazine, na srečo pa so jo vsi potniki odnesli brez poškodb.

Voznik je za vozilo odštel 3.400.000 Indijskih rupij, kar lahko preračunamo v dobrih 40.000 evrov. Brez dvoma dan, ki si ga bo nesrečnež zapomnil za vse večne čase.
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Čisto v redu, da jo je razbil tako in takoj. Samo da ni povozil kakega pešca ali ubil motorista...(40K€ za tako garo...?)
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Papigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!Luka Dončić zadel kot čarovnik: Postavil je nov rekord v ligi NBA!Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Nevesta pozirala pred fotografom, nato je odjeknila eksplozija7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!Šok med vožnjo skozi Karavanke: Takšen posnetek so objavili policisti!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Strela na pašniku zadela kravoSlavko iz Slovenije zaigral na frajtonarico: Njegov nastop je razveselil mnoge!VIDEO: Huda ura v Piranu: Natakarju je odneslo stole in mize!Voznik posnel, kaj se med vožnjo dogaja v notranjosti pnevmatikeMed sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!