Kuža je lastnika rešil pred smrtjo: Posnetek je dal misliti celemu svetu!

Francoska organizacija 30 Millions d'Amis je že pred leti objavila ganljiv video posnetek, s katerim so dali misliti mnogim lastnikom psov.

Ta je do danes nabral že več kot 4,5 milijona ogledov, z video posnetkom pa omenjena organizacija opozarja na še kako aktualne težave.

Mnoge kužke namreč čaka kruta usoda, saj se jih lastniki naveličajo. Ko jim je kužkova prisotnost odveč, živali brezsrčno zapustijo.


Fondation 30 Millions d'Amis, Youtube
Prav o tej temi je tekla zgodba v video posnetku, ki se je odvijala od konca do začetka. Kuža je sprva čakal ob lastniku v bolnišnici, gledalci pa so šele zatem po delih izvedeli, kaj se je v resnici dogajalo pred tem. Avtorji posnetka so obenem izpostavili, da nas kužki nikoli ne bodo zapustili.

Delimo video posnetek še naprej med prijatelje, da damo misliti vsem lastnikom kužkov! Morda prav tvoja delitev koga prepriča, da kužka nikoli v življenju ne zapusti.
2
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Ganljivo. Tega nikoli ne bi naredil, pa tudi če crknem. Imam vse manj prijateljev med ljudmi, med živalmi pa vedno več...
2
Jazalen Jazbec
Pred 2 tedni
Najboljši prijatelj je samo pes.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Posnetek nesreče tovornjaka na ljubljanski obvoznici, ki je šokirala SlovenijoVIDEO: Deček iz Rusije prevzel svet: Zapel je tako, kot bi zapel Freddie Mercury!Hrvat skupaj z lepotico zaigral pesem iz Titanika: Njun nastop žanje rekorde!Na hrvaškem talentu 14-letnik raznežil sodnike: Zapel je pesem Oliverja Dragojevića!VIDEO: Italijanki se smeji vsa Slovenija: Njena izjava te bo pustila brez besed!Pes je vsak dan preskočil ograjo: Ko ga je lastnica našla, je zajokala od žalosti!Ruski specialci z orožjem ustavili voznika: Poteza je žensko pustila v šoku!Deklica iz Bosne zapela pesem "Moj lipi andjele", ki jo je pel Oliver DragojevićPsička sredi noči ostala pred vrati: Pozvonila je lastnikom, da ji odklenejo!Vid Valič v publiki napačnega vprašal glede položajev pri seksuVIDEO: V Piranu tuli sirena za nevarnost: Mesto je pod vodo!VIDEO: Grozljivka iz Slovenije: Bežal pred policijo, nato se je prevrnil!Dojenček zlezel na rob stopnic: Pred padcem ga je rešila mucka!Kako zobni aparat skozi leta popravi zobeVIDEO: Malčka sta zaplesala pred kamerami: Njun ples na spletu ruši rekorde!VIDEO: Kaos v Dalmaciji: Razburkano morje povzročilo ekstremne razmere!Jezikavi malček obkrožil splet: Učiteljico je poslal v...VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Vlado Kreslin: Zapel je parodijo o martinovanju!Štajerc pregloboko pogledal v kozarec: Tako je zapel na martinovo!Deklica iz Brazilije v cerkvi zapela "Hallelujah", njen glas ti bo naježil kožoNe boste verjeli, kaj je storil nogometaš Seville: Poglej, kako je preprečil zadetek!Martinovanje po slovensko: Tako je jodlal pod dozo alkohola!VIDEO: Prinesla je pošto, nato je prijaznega kužka pošpricala s solzivcemKužka je spustila na sneg, ta je z reakcijo nasmejal vsakogarVIDEO: Ganljiva reklama, ki je razjokala Slovence: Takšen učinek imajo dobra dela!