Kuža je lastnika rešil pred smrtjo: Posnetek je dal misliti celemu svetu!

Francoska organizacija 30 Millions d'Amis je že pred leti objavila ganljiv video posnetek, s katerim so dali misliti mnogim lastnikom psov.

Ta je do danes nabral že več kot 4,5 milijona ogledov, z video posnetkom pa omenjena organizacija opozarja na še kako aktualne težave.

Mnoge kužke namreč čaka kruta usoda, saj se jih lastniki naveličajo. Ko jim je kužkova prisotnost odveč, živali brezsrčno zapustijo.


Fondation 30 Millions d'Amis, Youtube
Prav o tej temi je tekla zgodba v video posnetku, ki se je odvijala od konca do začetka. Kuža je sprva čakal ob lastniku v bolnišnici, gledalci pa so šele zatem po delih izvedeli, kaj se je v resnici dogajalo pred tem. Avtorji posnetka so obenem izpostavili, da nas kužki nikoli ne bodo zapustili.

Delimo video posnetek še naprej med prijatelje, da damo misliti vsem lastnikom kužkov! Morda prav tvoja delitev koga prepriča, da kužka nikoli v življenju ne zapusti.
2
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Ganljivo. Tega nikoli ne bi naredil, pa tudi če crknem. Imam vse manj prijateljev med ljudmi, med živalmi pa vedno več...
2
Jazalen Jazbec
Pred 1 mesecem
Najboljši prijatelj je samo pes.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomMali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!V šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!