Kuža je padel v vodnjak: Ljudje so mu priskočili na pomoč in rešili življenje!

Pred leti je na spletu pristal video posnetek iz Indije, pri katerem lahko spremljamo prizor z reševanjem nemočnega kužka.

Ta je med potepanjem padel v vodnjak in tam obtičal, dobri ljudje pa so mu hitro priskočili na pomoč in mu naposled rešili življenje.

Video posnetek, ki so ga pred leti objavili na omrežju YouTube, je tam že prava uspešnica - do danes je dosegel več kot 7 milijonov ogledov, razplet zgodbe pa bo zagotovo tudi vam polepšal dan.


Animal Aid Unlimited, India, YouTube
Spremljamo lahko prizor v bližini indijske vasice Udaipur, kjer so mimoidoči v vodnjaku opazili psa. Ker ga sami niso mogli osvoboditi, so na pomoč poklicali reševalce iz zavetišča. Ti so se v globok vodnjak spustili s pomočjo vrvi, nato pa poškodovanega kužka rešili.

Po uspešnem reševanju so psa še ustrezno pregledali in ugotovili, da na srečo ni hudo poškodovan. Poglejte si posnetek reševanja kužka, ki je med potepanjem padel v globok vodnjak.
0
JeklenaPest
Pred 9 tedni
Hvala reševalcem za srečen razplet. Iz kužkovega glasu je slišati, da je bil že čisto obupan, revček ubogi...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenki gre na bruhanje, ko vidi tipa na kolesu: "Gnus, prezir, tip nima za burek!"Na barki v Egiptu predvajal slovensko pesem: Takšno je bilo vzdušje na barki!VIDEO: Zimski prizori sredi julija: Hudo neurje s točo, ki je prizadelo Italijo!Hofer umaknil oglas, ki je poskrbel za zgražanje: "Ne može nam niko ništa!"Ženin s pričami presenetil na poroki: Njihov nastop ima že 4 milijone ogledov!Slovenka je 2-letni hčerkici razložila, da nima očeta, ampak dve mamiciPetar Grašo ostal brez besed: Deklica je zanj zapela njegovo veliko uspešnico!VIDEO: BMW se mu je "zalimal" na rit: Čez nekaj sekund ga je tepla karma!Trik, kako odviti zamašek na novih plastenkah: "Ves čas ste jih narobe odpirali!"VIDEO: Izjemen prizor iz kočevskih gozdov: Kamera posnela volka, medveda in jelena!Slovenka je moža prosila, da ji kupi nov telefon: Njun pogovor je doza smeha!VIDEO: Grozljiva nesreča v Srbiji: Voznik po čudežu preživel trčenje z bagrom!Challe Salle vrača udarec: Objavil je novo pesem, v kateri odgovarja Zlatku!Saša Lešnjek navdušila Slovence: Zapela je uspešnico, ki jo je pela Neca Falk!Zmagovalna pesem festivala Melodije morja in sonca: Prvo mesto je osvojil Žan Videc!Trio Vivere ganil z novo pesmijo "Kanconeta": Osvojili so drugo mesto na MMS 2024!Operna pevka navdušila ob pianistu: Na železniški postaji je zapela "Ave Maria"Oto Pestner v živo zapel uspešnico "Poletna noč", nastop je navdušil SlovenceKačji pastir lahko požre 100 komarjev na dan: Tako jih privabite v svoje okolje!Preproste ideje, kako ustvariti unikaten lastnoročni podpis za vsako črkoKo se hijene lotijo napačnih živaliEva Boto predstavila novo pesem "Moje zlato", znova je navdušila poslušalceIzjemna promocija za Slovenijo: Tako so predstavili našo čudovito državo!Pogrešanega pohodnika našli po 10 dnehNevihta z močnim vetrom nad občino Trebnje