Kuža je padel v vodo in se boril za življenje: Rešila ga je pogumna ženska!

Na YouTube omrežju je tri leta nazaj pristal video posnetek iz Nizozemske, pri katerem so mimoidoči posneli kužka v težavah.

Ta se je boril za svoje življenje, ko je padel v rečni kanal, iz katerega ni mogel več na svobodo.

Prizor, ki so ga pred leti posneli v nizozemskem mestu Amsterdam, je na spletu že prava uspešnica. Predvsem po zaslugi pogumne ženske, ki je skočila v vodo, da bi življenje rešila nemočnemu psu.

Ženska je priplavala do kužka, ga nežno prijela ter mu tako ponudila oporo. Za žensko je v vodo skočil še moški, ki je pomagal pri reševanju. Na bregu rečnega kanala je kužku na svobodo pomagal tudi starejši moški.

Video posnetek, objavljen na YouTube omrežju, je že prava uspešnica - do danes je nabral že skoraj 12 milijonov ogledov. Še en dokaz, da so med nami še vedno dobri ljudje, ki jim je mar za živali.
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Tale kuža pa ni ravno majhen, kar pomeni, da je tudi prilično težak. Vse priznanje reševalcema. Junaka...!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenec navdušil s posnetkom: Njegov nastop te bo sezul!Deklica žarela od navdušenja, ko je v bolnišnici prvič videla bratcaPotepuški kuža je leto dni zbiral pogum, nato se je zgodil mali čudežVIDEO: Otroci zapeli svetovno uspešnico: Nastop ima že 32 milijonov ogledov!Moški sredi gozda sam zgradil brunarico: Posnetek je senzacija na spletu!Rok Švab iz Modrijanov s sinom in hčerko zapel uspešnico "Ti, moja rožica"Posnetek malega Krisa, ki ti ogreje srce: Poglej, kaj počne danes!Tilen Artač nasmejal z novo parodijo: Privoščil si je novo koalicijo KULČudovita hiša v okolici Celja: Notranjost doma te prevzame z rožami!Filip zapel s pevko Agnes: Navdušila sta s petjem uspešnice Modrijanov!Vid Valič nasmejal s posnetkom: Tako ukrepe spoštujejo v različnih službah!Rešitev za konec epidemije v Sloveniji: "Ne vabite sosedov na šnopc!"Ganljiv prizor iz živalskega vrta: Poglej, kaj je s poškodovano ptico počela gorila!Mati z izjemnimi refleksi ujela dojenčka, da ni padel na tlaVIDEO: Zlatko na ulici nadlegoval Milana Kreka: Posnetek je objavil na spletu!Frizer pri moškemu poskrbel za čudež: Tako ga je ostrigel za poroko!Takšen je rezultat med vožnjo, če na prikolico napačno naložimo tovorNajbolj enostaven način, kako olupiti kuhana jajcaDeklica z avtizmom prvič spregovorila: Poglej si ta čaroben trenutek!Slovenec si je privoščil ženo: To je storil, ko se je stopila na tehtnico!Slovenijo obkroža posnetek, kako premagati virus: Poglej, kaj moramo storiti!Reševalni pas na slovenski avtocesti: Takšnemu prizoru so bili priča gasilci!Moški z golimi rokami rešil kužka, ki ga je zagrabil krokodilVeterinarji okopali ranjenega mladička sove: Posnetek ti bo polepšal dan!Voznik doživel grozljivko: Na njegov avtomobil je padel betonski blok!