Kuža je prdnil pred lastnikom, nato je vso pozornost ukradla še mucka

Ob izteku leta 2018 je na spletu pristal video posnetek, ki je pošteno nasmejal že mnoge. V njem je moč videti kužka, ki so ga dajali vetrovi, njegov lastnik pa je celoten prizor posnel na kamero.

Pes je na tleh najprej prdnil, nato pa je vso pozornost ukradla še njegova prijateljica mucka.

Avtor video posnetka, ki je v slabem mesecu dni presegel že skoraj 400.000 ogledov, je na mobilni telefon posnel prizor s svojim psom, ki ga je pošteno nasmejal. A razlogov za smeh še ni bilo konec.

Kmalu po prdcu kužka je lastnik posnel še svojo mucko, ki ji vonjave prijatelja psa očitno niso dobro dele. Mucka se je tako na drugi strani še izbruhala, prizor pa je po odzivu sodeč nasmejal tudi številne uporabnike spleta.

Poglejte si, kakšnim trenutkom je bil priča lastnik kužka in mucke, ki je vse skupaj posnel na svoj mobilni telefon!
0
JeklenaPest
Pred 24 tedni
Očitno je pes spustil visoko oktanskega...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet