Kuža je takoj obžaloval, da je pobegnil od doma! To je storil pred vhodom v hišo

Ste tudi sami kdaj naredili nekaj, nato pa kmalu zatem spoznali, da je bila to nespametna odločitev?

Vsak izmed nas je že občutil nekaj takega vsaj enkrat v življenju, a ta občutek ni prisoten samo pri ljudeh.

Pred vami je namreč video posnetek 3 mesece starega kužka po imenu Marshall, ki je takoj obžaloval svojo potezo. Pobegnil je namreč iz svojega doma v kraju Spokane v Washingtonu.

Izmuznil se je iz hiše, nato pa namesto, da bi zbežal stran, hitro spremenil svojo odločitev.

Ko je spoznal, da je storil veliko napako, je hotel nazaj v hišo. Najprej je s tačkami drsal po vratih, nato pa z nosom nekajkrat uporabil poseeben ročni zvonček, ki ustvari zvok trkanja.

Na srečo je celoten prizor posnela nadzorna kamera, nekdo izmed kužkovih lastnikov pa je malemu Marshallu odprl vrata in ga spustil nazaj v hišo.

Poglejte si, kakšen prizor je te dni navdušil mnoge širom sveta!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V gostilni je zapela ob harmoniki, njen glas danes obkroža SlovenijoVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril: "Kdo hoče uničiti našo deželo Slovenijo?"Šefi vas ne bodo več izkoriščali, od podjetja lahko zahtevate odškodninoVIDEO: Prostovoljni gasilci iz Slovenije postali svetovni prvakiŽena Bode Millerja v šoku, to je razkril ultrazvok po smrti njune 19-mesečne hčerkeFant je svojega psa iskal več tednov. Ko je prišel iz šole, je ob prizoru zajokal!16-letnik svet navdušil s petjem Elvisa Presleyja, njegov glas ti naježi kožoNa smrtni postelji je papigi rekla, da jo ima rada. Odziv ptice ti orosi oči!Slovenec postal zvezda, tako je zaplesal v britanski različici Zvezde plešejoPovsem od blizu je ustrelil grizlija, medved je še vedno tekel za njimVIDEO: To je posnetek, s katerim se je Dallas poklonil Dončiću v NBAVIDEO: Škandal v slovenski ligi, sodnik pobesnel nad nogometašemMali fant občinstvu ukradel srce, navdušil jih je s petjem country pesmiPolicisti šokirali slovenske voznike, tako izgleda vožnja s pijanimi očaliVIDEO: Na Hrvaškem padel gol leta, zadetek te pusti brez besedZapel je uspešnico Queenov, z glasom bi navdušil še Freddieja MercuryjaDeklici je zdrsnilo v reko, življenje ji je rešil mladi junakKvartopirci pokazali svoj talent, tako so zapeli legendarno pesem QueenovPosnetek policistov vam bo dal misliti! To so grozote, ki so jim priča med delomJe to najbolj nesrečni delavec? Iz svojih napak se ni nič naučil...Vsak dan pripelje klavir na isto mesto, z igranjem mimoidoče gani do solzBoste še vozili pijani? To je slovenski posnetek, ki ti da misliti...Svojo pokojno ženo je opisal umetnici, risba ga je ganila do solzSMEH: To je med igro nogometa storil oče, da bi preprečil zadetekNemški učitelj obstal v šoku, to se mu je zgodilo med predavanji