Kuža je takoj obžaloval, da je pobegnil od doma! To je storil pred vhodom v hišo

Ste tudi sami kdaj naredili nekaj, nato pa kmalu zatem spoznali, da je bila to nespametna odločitev?

Vsak izmed nas je že občutil nekaj takega vsaj enkrat v življenju, a ta občutek ni prisoten samo pri ljudeh.

Pred vami je namreč video posnetek 3 mesece starega kužka po imenu Marshall, ki je takoj obžaloval svojo potezo. Pobegnil je namreč iz svojega doma v kraju Spokane v Washingtonu.

Izmuznil se je iz hiše, nato pa namesto, da bi zbežal stran, hitro spremenil svojo odločitev.

Ko je spoznal, da je storil veliko napako, je hotel nazaj v hišo. Najprej je s tačkami drsal po vratih, nato pa z nosom nekajkrat uporabil poseeben ročni zvonček, ki ustvari zvok trkanja.

Na srečo je celoten prizor posnela nadzorna kamera, nekdo izmed kužkovih lastnikov pa je malemu Marshallu odprl vrata in ga spustil nazaj v hišo.

Poglejte si, kakšen prizor je te dni navdušil mnoge širom sveta!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Nenavaden prizor na hrvaški plaži, prikazala se jim je MarijaVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovVIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!Domačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju11-letni deček na poroki poskrbel za smeh: Tako je ogovoril ženina in nevesto!VIDEO: Poglejte, kako je po trčenju na avtocesti v sekundi zagorela Tesla 3Mongolec na odru talenta šokiral sodnike: Tako je pokazal surovo moč!