Kuža na smučišču poskrbel za smeh: Posnetek je senzacija na spletu!

V preteklih dneh je vso pozornost ukradel zlati prinašalec, ki je očitno velik ljubitelj belih strmin.

Skupaj z lastnico se je odpravil na smučišče, tam pa med turisti poskrbel za obilico dobre volje in smeha.

Kuža si je v video posnetku tudi sam na smučišču privoščil zabavo - četudi ni imel smučk, je večkrat drsel po beli strmini, s svojim početjem pa navdušil mnoge. Brez dvoma boste ob potezi kužka navdušeni tudi sami.


Na vrhu smučišča se je preprosto ulegel na hrbet, nato pa zaradi teže telesa drsel po smučišču. Opazovalci, ki so celotno dogajanje spremljali nedaleč stran, so bili nad kužkom navdušeni.

Poglejte si simpatične prizore, za katere je na smučišču poskrbel zlati prinašalec. Video posnetki, ki jih je lastnica objavila na spletu, so skupaj že presegli milijon ogledov.

0
graf
Pred 6 tedni
vsi psi se radi valjajo v snegu ...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Tilen Artač zapel kot Janez Janša: Parodija, ki se ji danes smeji Slovenija!Moški je mački rešil življenje: Poglej, kako obsedena je z njim danes!Slovenska pevka zapela pesem Oliverja Dragojevića: Njen nastop je pravi balzam!Pes je štiri leta preživel na verigi: Tako je oživel, ko je srečal mucko!Moški je raci rešil življenje: Tako se odzove ob njegovih poljubčkih!Tilen Artač imitiral pevca Wernerja: Nasmejali se boste do solz!Tilen Artač nasmejal s parodijo: Prepeval je o odprtju trgovin v Sloveniji!Lastnica posnela psa v postelji: Ležal je kot človek, ni se ji hotel umakniti!Moški prižgal zamrznjeno ognjišče: Posnetek ima že skoraj milijon ogledov!Rusa na oknu obiskala sova: Ne boste verjeli, kakšno pismo mu je prinesla!Moška sta rešila ujetega bika, nato ju je žival zbila na tlaV zabaviščnem parku posneli grozljivko na vrtiljaku z gugalnicamiVoznik z Audijem po zasneženem klancu vlekel tovornjakPosnetek malčka, ki obkroža svet: Tako je potolažil svojega prijatelja!Afriška orjaška žaba v neizprosnem boju proti ptičjemu pajkuStarša sta si privoščila sina: Mislil je, da je na avtomobilu razbil steklo!Policisti so se odzvali na klic, da se otroci sankajo: Poglej, kaj so storili tam!Kuža je v snegu iskal voluharja: Kar je posnela lastnica, je doza smeha!Posnetek, ki ti bo polepšal dan: To je storil voznik avtobusa, ko je videl deklico!VIDEO: Izjemen prizor iz ZDA, tako so plužili zasnežene avtocesteStali so na takem ledu v bazenu, nato so vsi skupaj padli v vodoSlovenca nasmejala s priredbo pesmi "Vsi ljudje hitijo", ki jo je pela Neca FalkVIDEO: Rotvajler skočil v Šmartinsko jezero: Poglej, kako je lovil laboda!VIDEO: Šok pred predorom Markovec, v napačno smer je vozil s 100 km/hIskreno veselje kužka na snegu: Poglej, kaj je počel v posnetku!