Kuža pred ladjo skočil v morje: Vse, da bi dobil košček čokolade!

Na spletu je te dni pristal prav poseben video posnetek iz Norveške. Tobias Mandt je ob morju posnel svojega kužka, ko je ta ob prihodu ladje polne turistov skočil v vodo in zaplaval proti plovilu.

Tam je za nagrado od članov posadke dobil vrečko, polno čokolade!

Lastnik kužka je na spletu ob video posnetku delil tudi razlago: Že kot otrok se je skupaj z brati zadrževal ob morju, ob vsakem prihodu ladje pa so veselo skakali v vodo in plavali v njihovi neposredni bližini.

Nekega dne se je posadka odločila, da bodo otrokom v morje metali čokolado. To je bila atrakcija za turiste, z navado pa nadaljujejo tudi danes.

Ker je Tobias že starejši, je njegovo "poslanstvo" prevzel kuža pasme zlati prinašalec. Vsakič, ko mimo prispe ladja, se kuža navdušeno požene v vodo, ob ladji pa od posadke dobi čokolado. Lastnik je ob posnetku še dejal, da kužku čokolade ne da, je pa vedno nagrajen z okusnimi priboljški!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Prizor s poroke obkrožil svet! Pred cerkvijo so ju pričakali s kombajnomPreobrat pri obnovi hiše v Lendavi: Ne boste verjeli, za kaj so porabili denar!VIDEO: V Izraelu posneli ognjeni tornado, prizor jemlje sapoSlovenka nagnala prostovoljce, ki so ji obnavljali hišo! Kuhinja ji ni bila všečVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril: "Namen je uničiti slovensko zgodovino!"Kuža s svojim dejanjem prevzel svet: Poglej, kako je pomagal ujetemu ptičku!Na Pohorju vozil za kužkom in ga zbil, video posnetek pa objavil na spletuVIDEO: Šok za španske turiste v Albaniji: Napadel jih je lastnik restavracije!VIDEO: Na Hvaru preko Bookinga najeli vilo za 6.240 evrov, ob prihodu pa šokSMEH: Kuža iz vode prinesel kamen, njegovim podvigom se smeji cel internetSMEH: Prizor iz Ljubljane nasmejal svet: Tako sta se lotila čiščenja stekel!VIDEO: Izjemen prizor pri sosedih, meteorit padel na Zemljo in noč spremenil v danPred kamerami se je prevrnil trajekt, posadka panično skakala v morjeMladenki zgrozili svet: Na Havajih sta uničili znamenito peščeno skulpturoVIDEO: Tim Gajser pokazal, kako velik človek je! Poglej, kaj je storil tokratPrehiteval je kar po odstavnem pasu, nato je dobil najboljšo lekcijoSMEH: Rusinja ob vozilu opazila pasji kakec: Tako je poskrbela za pravico!Porušil se je ogromen ledenik na Grenlandiji, posnetek te pusti brez besedOblasti porušile restavracijo Albanca, ki je s grozljivo napadel španske turisteSMEH: Kakšna sramota med ropom! Tako se je osmešil, da se mu smejijo še policistiSMEH: Dedek ji je rekel, da ga ne more prestrašiti! Dokazala mu je nasprotnoVIDEO: Slovenijo zajele hude nevihte, številni kraji so pod vodoMoški je na plaži snemal lepotice, nato ga je zasačila njegova ženaVIDEO: Po 14 letih so se znova potopili do Titanika: Tako izgledajo razbitine danes!Takšen zadnji test morajo opraviti, da postanejo legendarni Shaolin bojevniki