Kuža pred ladjo skočil v morje: Vse, da bi dobil košček čokolade!

Na spletu je te dni pristal prav poseben video posnetek iz Norveške. Tobias Mandt je ob morju posnel svojega kužka, ko je ta ob prihodu ladje polne turistov skočil v vodo in zaplaval proti plovilu.

Tam je za nagrado od članov posadke dobil vrečko, polno čokolade!

Lastnik kužka je na spletu ob video posnetku delil tudi razlago: Že kot otrok se je skupaj z brati zadrževal ob morju, ob vsakem prihodu ladje pa so veselo skakali v vodo in plavali v njihovi neposredni bližini.

Nekega dne se je posadka odločila, da bodo otrokom v morje metali čokolado. To je bila atrakcija za turiste, z navado pa nadaljujejo tudi danes.

Ker je Tobias že starejši, je njegovo "poslanstvo" prevzel kuža pasme zlati prinašalec. Vsakič, ko mimo prispe ladja, se kuža navdušeno požene v vodo, ob ladji pa od posadke dobi čokolado. Lastnik je ob posnetku še dejal, da kužku čokolade ne da, je pa vedno nagrajen z okusnimi priboljški!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Norčevali so se, ker ima raka: Na talentu je dobil zlati gumb strogega Simona!Pozor, prihaja huda ura z nevihtami! Izključena ni niti debela točaVegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilVIDEO: Slovenskemu reševalcu prekipelo, policist mu je napisal kazenSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraNa glavnem trgu so začeli plesati salso! Ne boste verjeli, kaj je storil policistVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehRusko tekmovanje v klofutanju? Zdaj imajo novo različico, ki navdušuje moškeMrtva "pošast" pokazala svojo moč! Tako je zdrobila pločevinkoVIDEO: Huda ura v Sloveniji! Kot dlan velika toča, pri Grosuplju skoraj tornadoKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaVIDEO: Primark v Ljubljani odprl svoja vrata! Poglejte, kako izgleda notranjostDrama z Nizozemske: Prečkal je železniške tire, četudi so bili zablokirani!Michelin predstavil novo inovacijo: Pnevmatike, ki jih ne moremo predreti!Med vojno sta se zaljubila! Poglej ganljiv prizor, ko se srečata 75 let kasnejeVIDEO: Tako se konča za motokrosiste, ko želijo na silo prehiteti Tima GajserjaVIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!Voditeljica na Radiu 1 v solzah: "Ne vem, kaj naj naredim! Težko mi je..."Peljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Župnik iz Bohinja povedal, kaj imajo zaljubljenci skupnega s tabernakljem