Kuža preživel padec s šestega nadstropja: Skozi okno je pristal v avtomobilu!

Splet je te dni znova obkrožil prispevek iz Združenih držav Amerike, ko se je v mestu New York zgodil pravi čudež.

Kuža je padel s strehe v 6. nadstropju, padec pa po čudežu preživel le z nekaj praskami in odrgninami.

Nevsakdanja nesreča se je zgodila v četrti Manhattan v New Yorku po tem, ko je kuža pobegnil na streho. Tam mu je zdrsnilo, njegova lastnica Emma Heinrich pa padca ni mogla preprečiti.

Francoski buldog Winston pa je imel pravo srečo v nesreči. Usoda je hotela, da skozi strešno okno pristane naravnost v avtomobilu. Steklo se je razbilo, mehki sedeži pa so ublažili padec kužka.

Winstona je zatem lastnica odpeljala na veterinarsko kliniko, kjer so mu oskrbeli le nekaj odrgnin in prask. Lastnica je prepričana, da se je tistega dne zgodil čudež!
0
JeklenaPest
Pred 7 tedni
Naj živi srečno naprej...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"VIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Rusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Jezdila je konja, nato je odprla šampanjec: Takoj je spoznala svojo napako!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!VIDEO: Miha Kordiš omenil Tita, njegovi kolegi so se začeli smejati