Kuža s svojo potezo razjokal svet! Poglejte si, kam je zakopal hrano...

Kužki so naša velika ljubezen, ki nam znajo na vsakem koraku polepšati dan. Hišni ljubljenčki se hitro navežejo na svoje lastnike, prijateljske vezi pa večkrat stkujejo tudi z ostalimi živalimi, ki jih imamo doma.

Te dni je na spletu pristal ganljiv video posnetek, ob katerem so mnogi potočili solzo.

V video posnetku je moč videti prizor s kužkom, ki se bo zagotovo dotaknil tudi tistih z najbolj trdim srcem.

"Moj pes je včeraj poginil. Ko sem se danes odpravil ven, da bi nahranil drugega kužka, je ta svojo hrano zakopal na mestu, kjer je pokopan njegov bratec," so bile besede lastnika ob video posnetku.

Ko je svojemu drugemu kužku dal hrano, je ta z njo stekel do mesta, kjer je lastnik dan pred tem pokopal kužka, ki je poginil. Po njegovih besedah sta bila oba kužka nerazdružljiva, delovala pa sta kot bratca.

Ko boste videli ta ganljiv prizor, se bo tudi vam zlomilo srce. Pred ogledom pripravite robčke!
0
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Robček sem sicer potreboval, a ne zaradi kužeka, ki je sicer silno ljubek. Zraven sem nameravaj jesti kebab, te pa se mi je tekoči del vlil po majci. Nikoli več ne bom jedel te nesnage...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Župnik iz Bohinja je zaspal na mašo, njegovo sporočilo obkroža SlovenijoVIDEO: Kmetu je prekipelo! Tako je dal lekcijo protestnikom, ki so zasedli njegovo posestSMEH: Tilen Artač nasmejal s priredbo Avsenikov, privoščil si je uporabnike spletaVIDEO: Denis Avdić pokazal pevski talent, tako sta z Leo Sirk zapela pesem ShallowPrišel je k veterinarju, da bi prevzel kužka! Odziv psa te nasmeje do solz...VIDEO: Čudovit vrt iz Budanj, ki Slovencem jemlje sapo! Izgleda kot iz pravljice...VIDEO: Ste že videli, kaj Dončić počne NBA novincu? Posnetek se širi kot požar...VIDEO: Marjan Šarec "nahecal" hrvaške novinarje, odgovarjal jim je v slovenščiniVIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Čustveno slovo voditeljice RTV! Tako je za konec zapela pred kamerami...VIDEO: Malček med festivalom ukradel vso pozornost! Njegov ples te bo očaral...Potepuška mucka z mijavkanjem prevzela svet, njeno oglašanje je prav posebnoVIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiVIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...Žirantka na talentu doživela šok, zastal ji je dih! Pred sabo je videla duha...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...SMEH: Nekdo je pohitril posnetek pristanka na Luni, prizori so nasmejali mnogeVIDEO: Bratec je prvič videl novorojeno sestrico, od sreče je zajokalVIDEO: Jan Oblak zablestel z noro dvojno obrambo, klanjajo se mu še vratarjiVIDEO: Letalo z največjim razponom kril na svetu opravilo svoj prvi poletDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Jean-Claude Juncker med slovesnostjo skoraj zažgal prvo damo RuandeVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s svilo