Kuža s svojo potezo razjokal svet! Poglejte si, kam je zakopal hrano...

Kužki so naša velika ljubezen, ki nam znajo na vsakem koraku polepšati dan. Hišni ljubljenčki se hitro navežejo na svoje lastnike, prijateljske vezi pa večkrat stkujejo tudi z ostalimi živalimi, ki jih imamo doma.

Te dni je na spletu pristal ganljiv video posnetek, ob katerem so mnogi potočili solzo.

V video posnetku je moč videti prizor s kužkom, ki se bo zagotovo dotaknil tudi tistih z najbolj trdim srcem.

"Moj pes je včeraj poginil. Ko sem se danes odpravil ven, da bi nahranil drugega kužka, je ta svojo hrano zakopal na mestu, kjer je pokopan njegov bratec," so bile besede lastnika ob video posnetku.

Ko je svojemu drugemu kužku dal hrano, je ta z njo stekel do mesta, kjer je lastnik dan pred tem pokopal kužka, ki je poginil. Po njegovih besedah sta bila oba kužka nerazdružljiva, delovala pa sta kot bratca.

Ko boste videli ta ganljiv prizor, se bo tudi vam zlomilo srce. Pred ogledom pripravite robčke!
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Robček sem sicer potreboval, a ne zaradi kužeka, ki je sicer silno ljubek. Zraven sem nameravaj jesti kebab, te pa se mi je tekoči del vlil po majci. Nikoli več ne bom jedel te nesnage...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Zadnji nastop Elvisa, ki ga je videlo le malo ljudi: Prisluhnite, kako je zapel!VIDEO: Slovenijo bosta na Evroviziji 2019 zastopala Zala Kralj in Gašper ŠantlVIDEO: Ste videli, kako je Rosvita Pesek opravila z nasprotnikom Magne?VIDEO: Slovenka pokazala svoj recept, kako pripraviti najboljše pustne krofe78-letna ženska pokazala, kako se naličiti! Njena nova podoba te bo prevzela...VIDEO: Slovenski tovornjakar navdušil z iznajdljivostjo, tako je speljal ovinekVIDEO: Lea Sirk zakuhala škandal na Emi, zdaj pa znova udarila: »Ko jih j***!«VIDEO: Župnik iz Bohinja obkroža Slovenijo! To si misli o valentinovem...VIDEO: Vid Valič pokazal babico in dedka! Njun pogovor bo nasmejal tudi tebe...92-letni moški poklical policiste, ob vstopu v njegovo hišo jim je zastala sapaMedicinske sestre umirajoči materi izpolnile zadnjo željo, solza ni manjkaloOče ji je iz vojske poslal medvedka. To se je zgodilo, ko mu je stisnila roko!Na slovenskem radiu jo je zaprosil v etru! Ona mu je razkrila, da ima drugega...SMEH: Pred hišo je trosil sol, nato je kamera posnela njegovo napakoVIDEO: Stavil je proti Luki Dončiću! Poglejte si, kako ga je utišal naš košarkar...VIDEO: Prizori s poroke, ob katerih je zajokala nevesta! Slovenec jo je ganil do solz...VIDEO: Slovenec komentiral skok Timija Zajca, njegove besede ti dajo mislitiUmrl je Šaban Šaulić: Srbski pevec življenje izgubil v tragični prometni nesreči!Moški v vodi opazil utopljenega kužka. Poglej si, kako mu je rešil življenje!SMEH: Tanja in Kori pokazala, kako bi izgledal najbolj iskren zmenekVIDEO: Tako je osmešil Poljaka, ki je kolono vozil prehiteval po nasprotnem pasuDron je poletel čez vetrno elektrarno, prizor je mnoge pustil brez besedVIDEO: Pred hišo mu je ukradla paket, nato ji je lastnik dal lekcijoZa vedno se je poslovila pevka skupine Agropop, legendarna ŠerbiVIDEO: To je posebno darilo, ki je Deželaka za rojstni dan spravilo v jok!