Kuža se je ustavil ob cesti, s svojim dejanjem je hitro obkrožil svet

Vsak lastnik kužka se bo strinjal s trditvijo, da so ti domači ljubljenčki pravi geniji. S svojimi podvigi nam na obraz vedno znova privabijo nasmešek, na vsak koraku pa se obenem trudijo, da bi posnemali dejanja svojih lastnikov.

Tak je tudi kuža v video posnetku, ki je te dni na spletu prava senzacija.

Kuža se je med potepom po mestu znašel ob cesti, kjer je bil prehod za pešce. En izmed voznikov je svoje vozilo zaustavil, na drugi strani pa številni vozniki kužka niso opazili.

Ko ga je le opazil voznik na drugi strani, je tudi ta svoje vozilo zaustavil, kuža pa se je še enkrat prepričal o varnosti in prečkal cesto.

Poglejte si, kakšen simpatični prizor je letos na kamero posnel een izmed voznikov. Bo kuža s svojim dejanjem tudi tebi polepšal dan?
0
JeklenaPest
Pred 26 tedni
Pameten poba. Kajpada, sicer ne bi bil tako star...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet