Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!

Duhovnik iz Brazilije je pretekli mesec pokazal svoje razumevanje do živali. Vse to kar med cerkveno ceremonijo, ko je v cerkev zašel kuža.

Ta je sveti kraj obiskal brez lastnika, ob vstopu v cerkev pa takoj stekel do enega izmed duhovnikov.

Na Facebook družbenem omrežju se je razširil video posnetek iz mesta Belo Horizonte, ko je do duhovnika v cerkvi pristopil kuža. Duhovnik José Geraldo Sobreira je s svojim odzivom v hipu obkrožil svet in navdušil mnoge ljubitelje živali!

Četudi kuža ne bi smel biti v cerkvi, ga je omenjeni duhovnik rade volje božal, z njim se je celo igral. Video posnetek je do danes dosegel že več kot 7 milijonov ogledov!

Poglejte si čudovit prizor iz cerkve, ko je vso pozornost skupaj z duhovnikom ukradel simpatični kuža. Bravo duhovniku za takšno potezo!

0
JeklenaPest
Pred 22 tedni
Ja kaj pa bo te župnik drugega naredil, kak se malo poigral z igrivim in simpatičnim kužekom. Tudi on je del božjega stvarstva.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!VIDEO: Slovenski policisti svarijo s posnetkom: Tako izgleda nevarno početje!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!Smeh dojenčice senzacija na spletu: Prizor je mamo nasmejal do solz!SMEH: Slovenskemu reporterju prekipelo: Tako je opisal božično vzdušje v Ljubljani!VIDEO: Eva Boto zmagala v šovu Znan obraz ima svoj glas: Tako je zapela pesem Avsenikov!Reševalci na naši avtocesti naleteli na zastoj: Tako so se odzvali vozniki!VIDEO: Nora podaja Dončića za brutalen zaključek, ki je obnorela MehikoVIDEO: Po spletu zaokrožil prizor iz Novega mesta: To je posnel ob potoku!VIDEO: Reporter Milan obnorel družbena omrežja: Privoščil si je slovensko uspešnico!VIDEO: Slovenec z neverjetnim košem prehitel sireno, posnetek obkroža EvropoTuristi na Novi Zelandiji posneli trenutek groze: Pred njimi je izbruhnil vulkan!Tekle so solze: Takšno presenečenje je čakalo delavce, ko so odprli rdeče kuverte!Delavec z viličarjem poskrbel za kaos: Podrl je vse v skladišču!Slovenci s polko obnoreli Hrvate: Tako so zaigrali znane uspešnice!Tik ob policistu se je zaletela v vozilo, nato je skušala pobegnitiVIDEO: Tretji del smešnih izjav, za katere je poskrbel Zmago JelinčičSmeh do solz: Je to najslabši igralec tenisa na mednarodnem turnirju?VIDEO: Na jadrnici leteli do 30 metrov daleč, Slovencu je počil bobničVIDEO: Padel je nov rekord: Dončić presegel legendarnega Michaela Jordana!Vid Valič nasmejal Slovenijo, ko je govoril o menopavziVIDEO: Slovenka ob snegu posnela prizor iz štalce: Tako so se odzvale njene koze!Mislili so, da je pred njimi voščena lutka: Tako jih je prestrašil voditelj!VIDEO: Bohinjski župnik spregovoril o stiskah, ki jih v veselem decembru ne vidimo