Kuža vsak dan čaka na postaji, razlog je lastnico ganil do solz

Splet je v teh dneh obkrožil čudovit posnetek, v katerem je lastnica kužka na mobilni telefon posnela prizor ob avtobusni postaji.

Ko se njena hčerka odpravi v šolo, nanjo vedno pazi kuža Gordon. Prizorom, ki jim je lastnica priča vsako jutro, so jo že večkrat ganili do solz.

Gordon je pasme angleški mastif, ki velja za zelo zvesto vrsto. Njegovo zvestobo dokazuje tudi simpatični video posnetek, ki je splet obkrožil v teh dneh.

Kuža se vsako jutro s hčerko lastnice odpravi do ceste, kjer skupaj počakata na šolski avtobus. Ko deklica vstopi in se vrata zaprejo, kuža Gordon krene novim opravilom naproti.

Ko boste videli ta čudovit prizor, bo tudi vam zaigralo srce. Še en dokaz, da so kužki najboljši prijatelji ljudi, ki na nas pazijo na vsakem koraku!
0
JeklenaPest
Pred 7 tedni
Žal kontra to ne velja...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Voznik tovornjaka posnel prizor: "Tako izgleda debil na avtocesti!"Papiga iz Splita ruši rekorde: Tako je "telefonirala" ob lastniku!Posnetek deklice ruši rekorde: To je storila, ko je očka hotel zamenjati postajo!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!Papiga iz Splita poskrbela za smeh: Takšne vragolije počenja ob 6. uri zjutraj!SMEH: Prizor na avtocesti nasmejal svet: Poglej, kako se je znašel voznik!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!Nastop, ki je Hrvaško dvignil na noge: 20-letni Filip zapel z angelskim glasom!Po poljubu je sledil šok za dekle: Kar je storil fant, mu ne bo oprostila!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Voznik na Madžarskem posnel prizor, ki jemlje sapo: Tega ne vidiš vsak dan!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!Nastop, ki je navdušil Slovence: Tako so zaigrali in zapeli dve svoji pesmi!SMEH: Karl Erjavec zapel pred kongresom: Parodija je nasmejala Slovenijo!Na Trbojskem jezeru postavili zipline: Njihov posnetek te bo navdušil!Babica na talentu obnorela sodnike: Dokazala je, da so leta samo številka!SMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!VIDEO: Ribič pri Strunjanu posnel delfine: Tako so plesali v morju!Posnetek, ki ga morate videti: Tako je kuža igral družabno igro Jenga!VIDEO: Nora trojka Luke Dončića, proti Portlandu jih je zadel kar osemSramežljiva najstnica v šovu The Voice Kids zapela pesem Lady GagaKužka so mučili in ga zapustili kot smet: Zdaj je končno našel ljubezen!Posnetek, ki obkroža splet: Tako se je dežja v Avstraliji razveselil kmet!Voznik tovornjaka zgrožen: To je na avtocesti počel idiot pred mano!VIDEO: Šokantni posnetki iz Novega mesta: Na srednji šoli so se tepla dekleta!