Kuža vsak dan čaka na postaji, razlog je lastnico ganil do solz

Splet je v teh dneh obkrožil čudovit posnetek, v katerem je lastnica kužka na mobilni telefon posnela prizor ob avtobusni postaji.

Ko se njena hčerka odpravi v šolo, nanjo vedno pazi kuža Gordon. Prizorom, ki jim je lastnica priča vsako jutro, so jo že večkrat ganili do solz.

Gordon je pasme angleški mastif, ki velja za zelo zvesto vrsto. Njegovo zvestobo dokazuje tudi simpatični video posnetek, ki je splet obkrožil v teh dneh.

Kuža se vsako jutro s hčerko lastnice odpravi do ceste, kjer skupaj počakata na šolski avtobus. Ko deklica vstopi in se vrata zaprejo, kuža Gordon krene novim opravilom naproti.

Ko boste videli ta čudovit prizor, bo tudi vam zaigralo srce. Še en dokaz, da so kužki najboljši prijatelji ljudi, ki na nas pazijo na vsakem koraku!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Žal kontra to ne velja...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Ob gozdu je zaigrala na harfo: Prizor v ozadju je splet pustil brez besed!Motorist dirkal proti Porscheju: Zanj se ni dobro končalo!Policist rešil življenje malčka: To je storil, ko je otrok stekel na cesto!Isaac Palma zapel pesem Dragojevića: Poklonil se mu je z ganljivo izvedbo!Filip zapel s svojim osebnim asistentom: Njun talent je navdušil Slovence!Isaac Palma ganil v cerkvi: Med poroko je zapel Ave MariaVIDEO: Luka Dončić plesal na domačo glasbo: Posnetek je navdušil Slovence!Motokrosist iz Slovenije naletel na gozdno past: Lahko bi ga stalo življenja!Kužka so vedno znova vrnili v zavetišče: Zdaj je dobil lastnika, ki ga razume!Lisička iz Berlina kradla čevlje: Toliko so jih našli v njenem brlogu!Anja Ramšak in Robert Roškar pokazala pevski talent: Priredila sta slovensko pesem!Na vrhu Triglava zaigral za citre: Njegov nastop navdušuje Slovence!Papigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!SoulGreg Artist zapel z ženo: Osupnili so z izvedbo pesmi "The Prayer"Babica in dedek doživela šok: Nista vedela, da je sin dobil dvojčke!Popotnik v Afriki srečal siroto: Tako vesela je bila, ko ji je podaril igračo!Martin Golob še zadnjič iz Bohinja: Prisluhni, kaj je povedal!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!VIDEO: Na slovenskem počivališču posneli tatove: Tako sta kradla iz tovornjaka!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Pametna orka navdušila svet: Tako je skušala ujeti ptice!Slon po dveh mesecih spet videl oskrbnika: Njegov odziv je navdušil splet!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!