Kuža vsak dan počaka poštarja: Njuno prijateljstvo ti bo polepšalo dan!

Na spletu je pristal še en prisrčen video posnetek, v katerem lahko spremljamo prijateljstvo med poštarjem in kužkom.

Pes vsako jutro čaka na prihod poštarja, med njima pa se je po besedah lastnikov razvilo čudovito prijateljstvo.

Vedno, ko pes vidi ali sliši vozilo poštarja, priteče do dvorišča, kjer se usede na tla. Veselo miga z repkom in čaka na poštarja, ob njegovi bližini pa si kuža da duška.

Lastnica kužka je za medije dejala, da je po videnem sodeč nad kužkom navdušen tudi poštar. Nedolgo nazaj je ugotovila, da se je poštar pred kratkim moral posloviti od svojega psa.

Poglejte si čudovit video posnetek prijateljstva med kužkom in poštarjem, ki je letos zaokrožil po spletu in mnogim na obraz privabil iskren nasmešek. Še en dokaz, da prijateljstvo ne pozna meja.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Vsak pes bi bil tako prijazen, če bi že od malega bil lepo vzgajan.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Malček, ki je navdušil svet: Njegov ples ti bo polepšal dan!VIDEO: Hrvaški pilot navdušil z gesto: To je na letalu rekel Pogačarjevi sestri!Tanja Žagar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako je plesala ob novi pesmi!Nuna iz Italije zvezda na spletu: Z nastopom je odpihnila sodnike!Vrnila se je iz vojske, a je pes ni prepoznal: Kmalu je sledilo veselje!Zmago Jelinčič o priseljencih v Sloveniji: To mu je odgovoril Janez Janša!Na ulici je zapel pesem Queenov, nato je za njim zaplesal moškiPosnetek, ki je nasmejal Slovence: Poglej, kaj je posnel na Bohinjskem jezeru!Tilen Artač zapel kot Aleksandra Pivec: Tako si je privoščil njen odstop!Tilen Artač prepeval v novi parodiji: "Dej si masko gor!"Novinarko RTV Slovenija dvignila v zrak: Prizor, ki je zgrozil gledalko!Katja na harmoniko zaigrala skladbo Lojzeta Slaka: Nastop navdušuje Slovence!Slovenski kolesarji dobili svojo himno: Priredili so znano pesem!Med vožnjo je ljudem kazala sredinca: Takoj jo je zadela karma!Voznik z BMW-jem zbil motorista in pobegnil: Takšno lekcijo so mu dali vozniki!Ženska kužka vrgla v jezero: Ni vedela, da jo nekdo snema!Snemalci prekršili pravila, da so rešili ujete pingvineUčitelj navdušil učence: Poglej, kaj je s kredo narisal na tablo!Dostavljalec na vso moč bežal pred velikim, prijaznim kužkomVIDEO: Policisti vklenili najstnico iz Slovenije, ki na avtobusu ni nosila maske"Evroavtogol" v slovenski amaterski ligi: Zadetek, ki je prava mojstrovina!Neverjetni prizori na Tour de France: Tadej Pogačar je pisal zgodovino!Oblekel se je v grm in strašil ljudi: Potegavščina, ki je nasmejala mnoge!Mucke, ki so obkrožile splet: Tako so med igro sledile žogi!Rešena račka, ki se najraje potaplja v bazenu s svojo lastnico