Kužka je odnesla deroča reka: Lastnik je skočil v vodo, da bi mu rešil življenje!

Mnogi bi za svoje hišne ljubljenčke šli na konec sveta, če bi bilo to potrebno.

Za pogumno in nesebično potezo se je odločil tudi lastnik kužka v video posnetku, ko je kužka odnesla deroča voda.

Prizor so posneli v kraju San Miguelito v Panami, ko je zaradi obsežnih padavin popravila reka Sinai. Tam so na kamero posneli trenutek, ko je 35-letni Manuel Calderon skočil v deročo vodo, da bi rešil svojega nemočnega kužka.


CEN
Pes po imenu Fulo se je namreč nesrečno znašel v deroči vodi, ko je hotel do svojega lastnika. Ko je prizor videl Manuel, se je brez kančka oklevanja podal za kužkom.

Lastnik kužka je medijem zaupal, da je mislil le na to, kako bo rešil svojega psa. V vodi ga je hitro zagrabil, nato pa vrgel na breg deroče reke in mu tako rešil življenje.

Lokalni mediji še poročajo, da je Manuel bil zapuščen že kot otrok, odraščal pa je le s kužkom Fulom, s katerim je stkal nepozabno prijateljstvo. Poglejte si, kako je Manuel rešil svojega psa, ko je ta padel v deročo vodo!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Posneli trenutek, ko je sneg zdrsel s strehe: Posnetek je prava popestritev dneva!Policist med delom doživel šok: V vozilu je našel ženo med varanjem!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!Dramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so zasilno pristali!Kuža na smučišču poskrbel za smeh: Posnetek je senzacija na spletu!VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Krava pripeljala mladička do lastnice, da bi ji ga pokazala od blizuTilen Artač si je privoščil Alfija Nipiča: Tako je spremenil njegove uspešnice!Toliko snega je padlo v Kanadi: Kamera posnela, kako so očistili ulice!Našli psičko, ki se je tresla od strahu: Njeno okrevanje ti bo polepšalo dan!Ribič ni vedel, da za njim stoji konj: Zdaj se mu smeji ves splet!Policisti iz Švice navdušili s posnetkom: Poglej, kaj so počeli pred kamero!VIDEO: Slovenec poskrbel za dozo smeha: Tako je govoril v nemškem jeziku!Tibetanski mastif iz Zagreba: Posnetek ima že skoraj 3 milijone ogledov!Orel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuPes se je pretvarjal, da je mrtev: Poglej, kako je prestrašil lastnika!Malček med molitvijo nasmejal splet: Na skrito si je privoščil košček hrane!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemZasvojena mačka obkrožila svet: Tako je "napadla" mačjo meto!Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!Voznik bežal pred policisti: Z vozilom je kar skočil na avtocesto!Lepotica pokazala, kako preživlja zimske noči na severu ŠvedskeNa papir je narisal zlato kroglo: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Lastnik je pozdravil svoja kužka: Domov sta pripeljala posebno bitje!Kuža je tacal po poplavljenem pomolu, nato je padel v vodo