Kužka je odnesla deroča reka: Lastnik je skočil v vodo, da bi mu rešil življenje!

Mnogi bi za svoje hišne ljubljenčke šli na konec sveta, če bi bilo to potrebno.

Za pogumno in nesebično potezo se je odločil tudi lastnik kužka v video posnetku, ko je kužka odnesla deroča voda.

Prizor so posneli v kraju San Miguelito v Panami, ko je zaradi obsežnih padavin popravila reka Sinai. Tam so na kamero posneli trenutek, ko je 35-letni Manuel Calderon skočil v deročo vodo, da bi rešil svojega nemočnega kužka.


CEN
Pes po imenu Fulo se je namreč nesrečno znašel v deroči vodi, ko je hotel do svojega lastnika. Ko je prizor videl Manuel, se je brez kančka oklevanja podal za kužkom.

Lastnik kužka je medijem zaupal, da je mislil le na to, kako bo rešil svojega psa. V vodi ga je hitro zagrabil, nato pa vrgel na breg deroče reke in mu tako rešil življenje.

Lokalni mediji še poročajo, da je Manuel bil zapuščen že kot otrok, odraščal pa je le s kužkom Fulom, s katerim je stkal nepozabno prijateljstvo. Poglejte si, kako je Manuel rešil svojega psa, ko je ta padel v deročo vodo!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Ob gozdu je zaigrala na harfo: Prizor v ozadju je splet pustil brez besed!Motorist dirkal proti Porscheju: Zanj se ni dobro končalo!Policist rešil življenje malčka: To je storil, ko je otrok stekel na cesto!Isaac Palma zapel pesem Dragojevića: Poklonil se mu je z ganljivo izvedbo!Filip zapel s svojim osebnim asistentom: Njun talent je navdušil Slovence!Isaac Palma ganil v cerkvi: Med poroko je zapel Ave MariaVIDEO: Luka Dončić plesal na domačo glasbo: Posnetek je navdušil Slovence!Motokrosist iz Slovenije naletel na gozdno past: Lahko bi ga stalo življenja!Kužka so vedno znova vrnili v zavetišče: Zdaj je dobil lastnika, ki ga razume!Lisička iz Berlina kradla čevlje: Toliko so jih našli v njenem brlogu!Anja Ramšak in Robert Roškar pokazala pevski talent: Priredila sta slovensko pesem!Na vrhu Triglava zaigral za citre: Njegov nastop navdušuje Slovence!Papigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!SoulGreg Artist zapel z ženo: Osupnili so z izvedbo pesmi "The Prayer"Babica in dedek doživela šok: Nista vedela, da je sin dobil dvojčke!Popotnik v Afriki srečal siroto: Tako vesela je bila, ko ji je podaril igračo!Martin Golob še zadnjič iz Bohinja: Prisluhni, kaj je povedal!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!VIDEO: Na slovenskem počivališču posneli tatove: Tako sta kradla iz tovornjaka!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Pametna orka navdušila svet: Tako je skušala ujeti ptice!Slon po dveh mesecih spet videl oskrbnika: Njegov odziv je navdušil splet!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!