Kužka je vrgel iz vozila in zapustil ob jezeru, prizor je razjokal ves svet

Nekateri ljudje si preprosto ne bi smeli lastiti živali. Omenjeno trditev dokazuje tudi video posnetek, ki je na spletu pristal nedolgo nazaj, v njem pa je moč opaziti neprimernega lastnika kužka, ki se je svoje živali znebil na najbolj nehuman način.

Z vozilom se je preprosto zaustavil ob cesti, nato pa kužka vrgel iz avtomobila...

Celotna drama se je pripetila v kraju Bakersfield v Kaliforniji, ko je moški po imenu Stephen Sage Silver opazil lastnika kužka, ki je ob cesti začel tepsti psa. Ko je lastnika vprašal, kaj počne, ga je ta verbalno napadel.

Prav zato je Stephen v roke vzel mobilni telefon in nadaljevanje posnel na kamero.


ViralHog, Rumble.com
Kuža je mislil, da se njegov lastnik z njim zgolj igra, zato je večkrat stekel nazaj proti njemu, četudi ga je lastnik neprestano odrival. Lastnik je kmalu zatem sedel v svoje vozilo, snemalcu pa zakričal: "To je tvoj pes, ne moj!"

Lastnik je nato odpeljal, kuža pa je v upanju, da si premisli, dolgo pot tekel za njegovim vozilom. Stephen je zatem poklical društvo za reševanje psov, ki so kužka na srečo rešili, policisti pa bivšega lastnika še vedno iščejo.

Bi morali takšni lastniki kužkov dobiti visoko kazen, da bi si takšna dejanja zapomnila za vse večne čase?
0
JeklenaPest
Pred 12 tedni
Za takega kretena nobena globa nima takega vzgojnega učinka, kot bi ga imela moja pešica, če bi mi padel vanjo...
1
Darko Slemensek
Pred 12 tedni
Upam da bo lastnika tega psa nekoč negdo zavrgel kot je on psa in mu to tudi povedal zakaj je zavržen.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Z motorjem se je ustavila na avtocesti: Poglej si, kaj je storil tovornjakar!VIDEO: Grozljiv posnetek trčenja na Hrvaškem: V cestninsko postajo s 150 km/hSMEH: Američana je žena učila bosanskega jezika: Tako ga je potegnila za nos!VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!Kužku je pokazala fotografijo: Ker je storil zatem, ti bo takoj ogrelo srce!VIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"VIDEO: Grozljivka iz Grčije in Italije: Zadela jih je toča, velika kot pomaranča!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetSlovenski voditelj jo je zakuhal: To je storil, ko sta mu pomagala iz morjaSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiSMEH: Na letališču so mu hoteli zaračunati 100€: Ne boste verjeli, kaj je storil!VIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Papiga Kaja znova navdušila: Tako je tokrat igrala štiri v vrsto!VIDEO: Kingstoni preuredili svojo uspešnico: Parodija je nasmejala Slovence!12-letnik prevzel sodnike na talentu: Za svoj nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Prizor kot iz filma: Obalna straža zajela podmornico za tihotapljenje!Pevka podrla Guinnessov rekord: Tako nizkega tona še niste slišali!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!VIDEO: Posnetek Slovenca uspešnica na spletu: Tako je opravil "bottle cap challenge"