Kužka je vrgel iz vozila in zapustil ob jezeru, prizor je razjokal ves svet

Nekateri ljudje si preprosto ne bi smeli lastiti živali. Omenjeno trditev dokazuje tudi video posnetek, ki je na spletu pristal nedolgo nazaj, v njem pa je moč opaziti neprimernega lastnika kužka, ki se je svoje živali znebil na najbolj nehuman način.

Z vozilom se je preprosto zaustavil ob cesti, nato pa kužka vrgel iz avtomobila...

Celotna drama se je pripetila v kraju Bakersfield v Kaliforniji, ko je moški po imenu Stephen Sage Silver opazil lastnika kužka, ki je ob cesti začel tepsti psa. Ko je lastnika vprašal, kaj počne, ga je ta verbalno napadel.

Prav zato je Stephen v roke vzel mobilni telefon in nadaljevanje posnel na kamero.


ViralHog, Rumble.com
Kuža je mislil, da se njegov lastnik z njim zgolj igra, zato je večkrat stekel nazaj proti njemu, četudi ga je lastnik neprestano odrival. Lastnik je kmalu zatem sedel v svoje vozilo, snemalcu pa zakričal: "To je tvoj pes, ne moj!"

Lastnik je nato odpeljal, kuža pa je v upanju, da si premisli, dolgo pot tekel za njegovim vozilom. Stephen je zatem poklical društvo za reševanje psov, ki so kužka na srečo rešili, policisti pa bivšega lastnika še vedno iščejo.

Bi morali takšni lastniki kužkov dobiti visoko kazen, da bi si takšna dejanja zapomnila za vse večne čase?
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Za takega kretena nobena globa nima takega vzgojnega učinka, kot bi ga imela moja pešica, če bi mi padel vanjo...
1
Darko Slemensek
Pred 4 tedni
Upam da bo lastnika tega psa nekoč negdo zavrgel kot je on psa in mu to tudi povedal zakaj je zavržen.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...Pet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...VIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuVIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoSimon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!