Kužka je vrgel iz vozila in zapustil ob jezeru, prizor je razjokal ves svet

Nekateri ljudje si preprosto ne bi smeli lastiti živali. Omenjeno trditev dokazuje tudi video posnetek, ki je na spletu pristal nedolgo nazaj, v njem pa je moč opaziti neprimernega lastnika kužka, ki se je svoje živali znebil na najbolj nehuman način.

Z vozilom se je preprosto zaustavil ob cesti, nato pa kužka vrgel iz avtomobila...

Celotna drama se je pripetila v kraju Bakersfield v Kaliforniji, ko je moški po imenu Stephen Sage Silver opazil lastnika kužka, ki je ob cesti začel tepsti psa. Ko je lastnika vprašal, kaj počne, ga je ta verbalno napadel.

Prav zato je Stephen v roke vzel mobilni telefon in nadaljevanje posnel na kamero.


ViralHog, Rumble.com
Kuža je mislil, da se njegov lastnik z njim zgolj igra, zato je večkrat stekel nazaj proti njemu, četudi ga je lastnik neprestano odrival. Lastnik je kmalu zatem sedel v svoje vozilo, snemalcu pa zakričal: "To je tvoj pes, ne moj!"

Lastnik je nato odpeljal, kuža pa je v upanju, da si premisli, dolgo pot tekel za njegovim vozilom. Stephen je zatem poklical društvo za reševanje psov, ki so kužka na srečo rešili, policisti pa bivšega lastnika še vedno iščejo.

Bi morali takšni lastniki kužkov dobiti visoko kazen, da bi si takšna dejanja zapomnila za vse večne čase?
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Za takega kretena nobena globa nima takega vzgojnega učinka, kot bi ga imela moja pešica, če bi mi padel vanjo...
1
Darko Slemensek
Pred 1 mesecem
Upam da bo lastnika tega psa nekoč negdo zavrgel kot je on psa in mu to tudi povedal zakaj je zavržen.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
89-letni kmet je težko zlezel v traktor: Takšno rešitev mu je pripravil sin!Posnetek srne senzacija na spletu: Poglej, kako si je dala duška ob luži!VIDEO: Slovenska evroposlanka Irena Joveva za napad na Hrvaško dobila kartonVIDEO: Dihjemajoč razgled s steklene ploščadi, ki so jo postavili na HrvaškemOtrok v šovu The Voice zapel pesem "Shallow", sodnike je pustil brez besedPolicista na pločniku zalil z vodo: Voznik je podlo dejanje posnel na kamero!Oče svojo hčerko v šoli pobral s Ferrarijem13-letna deklica zapela pesem "Creep", sodnikom je naježila kožoNa odru je zapel pesem Beatlov: Njegov nastop je sodnikom naježil kožo!Pijana voznica z BMW-jem poletela čez krožišče, nesrečo so posnele kamereNor podvig smučarja obkroža svet: Tako je preskočil prometno cesto!VIDEO: Luka Dončić trojko zadel s polovice: To je najboljša poteza dneva!Kartel pred policisti pobegnil z letalom: Vzleteli so kar na cesti!VIDEO: Huda ura v Avstriji, močan veter drevesa podiral kot za šaloPosnel je trenutek, ko je v cerkev posvetilo sonce: Prizor ti bo vzel sapo!Sibirski haski poskrbel za smeh na poligonu za pseSMEH: Takšne izgovore imajo lastniki, ki ne pobirajo iztrebkov za svojimi psiHudobna mucka je dolgo opazovala kužka, nato ga je napadlaDeček bi se v reki skoraj utopil: Življenje mu je rešil dedek!Zapuščene mucke skoraj zmrznile na snegu: Tako jim je življenje rešil voznik!Zmago Jelinčič spet udaril: "Kravje prdce bi lahko lovil in prodajal!"Maskota se ni znala obdržati na nogah, posnetek je doza smehaVIDEO: Luka Dončić se je vrnil po poškodbi: Navdušil je s cirkuškim metom!Splezal je na visoko goro: Ko se kamera odmakne, ti srce pade v hlače!Na talentu navdušili s sencami: Njihov nastop je sodnikom vzel sapo!