Kužka so mučili in ga zapustili kot smet: Zdaj je končno našel ljubezen!

Prostovoljna organizacija DAR Animal Rescue iz Grčije je na spletu objavil ganljiv video posnetek, v katerem so rešili nemočnega kužka.

Lastniki so ga v preteklosti mučili, nato pa odvrgli kot smet. Kužka so našli dobri ljudje iz omenjene organizacije, mu pomagali pri okrevanju in zanj poiskali nove ljubeče lastnike.

Dobri ljudje so se hitro odzvali na klic na pomoč, da se v okolici nahaja negiben kuža. Pri organizaciji so kmalu ugotovili, da gre za 10 mesecev starega kužka, ki je v zelo slabem stanju.


DAR Animal Rescue, Youtube
Lastniki so ga pretepali, mu porezali ušesa in ga zanemarjali. Naposled so ga zapustili kot smet, kuža pa je bil prepuščen sam sebi.

Nekaj mesecev je kuža ostal s člani organizacije - zanj so ustrezno poskrbeli, ga pozdravili, nato pa našli tudi nove lastnike. Posvojila ga je družina iz Anglije, kužka pa so poimenovali Cooper. Poglejte si posnetek njegovega okrevanja, ob katerem se bo na koncu tudi vam na obraz prikradel nasmešek.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Smetar na ameriškem idolu razjokal sodnike: Njegov glas te bo odpihnil!4-letna deklica iz Slovenije osvaja svet: Posnetek na spletu ruši rekorde!Šok za 51-letnika na portugalskem talentu: Poglej, kaj so mu naredili sodniki!Grozljivka na avtocesti: Tovornjak je pred snemalcem prebil ograjo!Sodnike je odpihnil na hrvaškem talentu: Tako je zapel svetovno uspešnico!Romuni parkirali na mestu za invalide: To je lekcija, ki so jo dobili!Slovenija na evrovizijo 2020 pošilja Ano Soklič: Prisluhni njeni pesmi Voda!Malček ni hotel spati brez kužkov: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!Posnel je izbruh vulkana v Ekvadorju: Posnetek jemlje sapo!Jana Morelj ganjena ob rojstnem dnevu: Tako ji je voščila hčerka Mia!Motorist pobegnil roparjem tako, da je na avtocesti bežal v nasprotno smerNapadel ga je medved: Tako ga je pregnal neustrašni Šved!Bolgar pretental rdečo luč na semaforju, tako je peljal skozi križiščeNora trojka Luke Dončića, navijače je dvignil na noge3-letna deklica do solz ganila mamo, ko jo je obiskala v vojski2-letnik objel dostavljalca pice, nevedoč, da je pred kratkim izgubil hčerkoČivava, ki ne more hoditi, in golob, ki ne more leteti, postala najboljša prijateljaVIDEO: Posnetek z naše avtoceste: "Vsi smo se umaknili rešilcu... No, skoraj vsi!"VIDEO: Klemen Slakonja navdušil na Emi, zapel je slovenske pesmi z EvrovizijePapiga Kaja varčuje za lepotno operacijo: Posnetek je navdušil Slovence!83-letni upokojenec pregnal tri oborožene roparjeFilip s prijateljem zapel pesem o Solinarju: Nastop je navdušil Slovence!VIDEO: Tako se po naših cestah vozi Dars? Poglej, kaj je storil voznik!Lastnik kužka je delal od doma: Takšno veselje so posneli na kamero!77-letnemu dedku hotel ukrasti denar, ta se mu je postavil po robu in ga pregnal