Kužka so vedno znova vrnili v zavetišče: Zdaj je dobil lastnika, ki ga razume!

Splet je obkrožil ganljiv video posnetek rešenega kužka, ki so ga v zavetišče pripeljali iz Portorika. Več družin je kužka Abeja že posvojilo, a so ga vedno znova pripeljali nazaj.

Prostovoljci v zavetišču so s solzami v očeh opazovali žalost, ki jo je ob tem preživljal kuža.

Vsakič, ko je psa Abeja nekdo posvojil, ga je po nekaj časa pripeljal nazaj v zavetišče. Prav zato se je eden izmed prostovoljnih delavcev odločil, da bo kužku ponudil svoj dom. Posvojil ga je, skupaj z dekletom pa sta ga preimenovala v Bean.

Novi lastnik je na spletu objavil čudovit video posnetek, pri katerem je pokazal veselje Beana v svojem novem domu, v katerem je obkrožen z ljubeznijo. Ko so se zaradi nastale situacije širom sveta morali preseliti, je Bean prvič v življenju videl sneg, prvič je celo plaval v bazenu.

Poglejte si čudovit video posnetek, pri katerem je kuža iz zavetišča dobil lastnika, ki ga resnično razume. Še en razlog, da v življenju nikoli ne smemo obupati.
0
JeklenaPest
Pred 24 tedni
Carski pesek. Imel bi ga...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moškega so testirali za korono: Njegov odziv je nasmejal širni svet!Ženinu in nevesti pokvarila poroko: "Noseča sem, to je tvoj otrok!"VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Posnetek, ki je nasmejal splet: Ko se skregata dva malčka iz Italije!VIDEO: Slovenka spregovorila o izgubi partnerja: Njene besede ti bodo dale misliti!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!Slovenska parodija o fantih, ki so nabavili hitre teste: Smeha ne manjka!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoLastnik snemal svojega psa pred televizijo: Kar je počel, te pusti brez besed!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!Voditelji ostali brez besed: Poslušalka je v živo nategnila študenta!Orel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuNov posnetek iz Avstrije: Delavec posnel prizore, ko pluži zasneženo cesto!Sredi mesta snemal helikopter, nato se je zgodila grozljivkaSlovenska policija opozarja: Posneli trenutek, ko se je v gorah sprožil plaz!Divji konj takoj prepoznal kobilo: Nazadnje sta se videla pred leti!Lastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemDramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so strmoglavili!Psička bolnemu kužku stala ob strani: Posnetek je ganil ljubitelje živali!Fantje iz Švice navdušili: 28 različnih zvrsti glasbe zaigrali v petih minutah!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Gasilec s posnetkom navdušil Slovence: Kaj storiti, če zagori v vozilu?Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!