Kužka zgodaj zjutraj vdrla v spalnico malčka: Hotela sta jesti hrano!

Splet znova obkroža simpatičen video posnetek iz preteklega leta, v katerem sta vso pozornost ukradla dva zlata prinašalca.

Zgodaj zjutraj sta vdrla v spalnico 15-mesečnega malčka, nato pa ga prebudila, da bi jima ta dal hrano, ki sta si jo tako zelo želela...

Avtor video posnetka je ob njem zapisal, da se je žena zjutraj prebudila in na hodniku našla 15-mesečnega sina, ki je tacal naokoli. Prav zato je hitro pregledala video posnetek z nadzorne kamere in kmalu našla krivca, da se je malček izmuznil iz spalnice.

Krivca sta bila dva zlata prinašalca, ki sta si tako zelo želela jutranjega obroka, da sta najprej prebudila prav malčka.

Prizor, ki ga je posnela varnostna kamera, je tako simpatičen, da bo tudi vam na obraz prinesel iskren nasmešek. Poglejte si, na kakšen način sta zlata prinašalca zgodaj zjutraj prebudila dojenčka!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoKupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNa talentu je navdušil s poezijo: Sodnik mu je za nastop pritisnil zlati gumb!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Napad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!