Kužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje splet

Evelyn Edblad je ponosna lastnica treh kužkov, ki so zelo ubogljivi. To so te dni dokazali tudi v video posnetku, ki je v hipu obkrožil svet in navdušil mnoge ljubitelje živali.

Lastnica je kužkom ukazala, naj povsem mirujejo, preden jim je dala dovoljenje za odkrivanje narave.

V bližini kraja Sundsvall na Švedskem je lastnica Evelyn Edblad posnela prizor, v katerem so vso pozornost ukradli trije kužki: Jackson, Cash in X.

Naučila jih je popolnega mirovanja na ukaz, s svojo ubogljivostjo pa so kužki prevzeli mnoge. Vsi trije so pred gozdno potjo obstali, kot bi bili zamrznjeni!

Lastnica je ob posnetku še zapisala, da jih je vsega naučila sama, a obenem priznala, da je ta pasma po naravi pastirski pes - med nadzorovanjem ovac namreč velikokrat obstanejo. Poglejte si posnetek, ki te dni navdušuje mnoge ljubitelje živali!
0
JeklenaPest
Pred 27 tedni
Luštni in očitno tudi pridni so...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Kelnarca iz Slovenije v roke vzela harmoniko: Njen nastop obkroža državo!VIDEO: Slovenka spregovorila o koronavirusu: "Ne vidim nič dobrega v tem, da se tako straši ljudi!"Na ulici jih je prosil, da zapojejo v mikrofon: Talent blondinke te bo odpihnil!2-letnik objel dostavljalca pice, nevedoč, da je pred kratkim izgubil hčerkoSlovenija na evrovizijo 2020 pošilja Ano Soklič: Prisluhni njeni pesmi Voda!VIDEO: Klemen Slakonja navdušil na Emi, zapel je slovenske pesmi z EvrovizijeNora trojka Luke Dončića, navijače je dvignil na nogeNovi posnetki iz Italije po izbruhu koronavirusa: Slovenija sprejema prve ukrepe!Uporabil je voziček iz trgovine, da je pred policisti na tla spravil kradljivcaMotorist pobegnil roparjem tako, da je na avtocesti bežal v nasprotno smerPosnetek Arturja Šterna in La Toye, ki se mu smeji vsa SlovenijaKako doma izdelati preprosto masko za preprečitev okužb?Paralizirani mucki so izdelali voziček: Njeno veselje obkroža splet!Pred hišo je ukradel paket, nato so se mimo pripeljali policistiSMEH: Dedek pokazal najboljši način, kako jesti špageteVIDEO: Posnetek z naše avtoceste: "Vsi smo se umaknili rešilcu... No, skoraj vsi!"Tovornjaku je na avtocesti počila guma, sledila je grozljivkaPosnetek kužka senzacija na spletu: Tako je na prehodu za pešce varoval otroke!Lastnik kužka je delal od doma: Takšno veselje so posneli na kamero!VIDEO: Grozljiv razlog, zakaj se ne smemo zaustavljati v predorihVIDEO: Tako se po naših cestah vozi Dars? Poglej, kaj je storil voznik!EMA 2020: Na voditelja Klemna Slakonjo se je med nastopom zrušil klavirMladenič navdušil s plesom: "Boljši je kot Michael Jackson!"V šovu The Voice zablestel 14-letnik: Sodnike je odpihnil s svojim glasom!Ladja na Arktiki plula skozi led, posnetek s krova jemlje sapo