Kužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje splet

Evelyn Edblad je ponosna lastnica treh kužkov, ki so zelo ubogljivi. To so te dni dokazali tudi v video posnetku, ki je v hipu obkrožil svet in navdušil mnoge ljubitelje živali.

Lastnica je kužkom ukazala, naj povsem mirujejo, preden jim je dala dovoljenje za odkrivanje narave.

V bližini kraja Sundsvall na Švedskem je lastnica Evelyn Edblad posnela prizor, v katerem so vso pozornost ukradli trije kužki: Jackson, Cash in X.

Naučila jih je popolnega mirovanja na ukaz, s svojo ubogljivostjo pa so kužki prevzeli mnoge. Vsi trije so pred gozdno potjo obstali, kot bi bili zamrznjeni!

Lastnica je ob posnetku še zapisala, da jih je vsega naučila sama, a obenem priznala, da je ta pasma po naravi pastirski pes - med nadzorovanjem ovac namreč velikokrat obstanejo. Poglejte si posnetek, ki te dni navdušuje mnoge ljubitelje živali!
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Luštni in očitno tudi pridni so...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!VIDEO: Grozljivka na cesti pri Idriji: Motorist se je smrti izognil za mišjo dlakoVIDEO: Luka Basi udaril z novim hitom "Meta", pesem je že prava uspešnicaKolesar prevozil rdečo luč in zadel pešca: Ne boste verjeli, kaj je storil zatemSimpatična 4-letna deklica prevzela splet: Tako je z očetom pela pesem "Señorita"Buldog z reakcijo nasmejal splet: Tako se je odzval, ko je bila igralka v težavah!Modrijani zapeli svojo prvo pesem "Daleč je dom", nastop prevzel SlovenceTakšnega igranja na kitaro še niste videli! Na talentu je sezul sodnikeHodil je sredi ceste, ko ga je zadel voznik: Poglej, kaj je zatem storil kuža!SMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijoPsička v bolečinah čakala na cesti, nato so ji dobri ljudje rešili življenjeMalčka na ulici ganila svet: To sta storila, ko sta se po dolgem času videla!VIDEO: Posnetek gasilcev, ki je danes zgrozil Slovenijo: To so posneli na avtocesti!Na odru talenta očarala sodnike: 12-letna deklica iz Senegala senzacija na spletu!VIDEO: Tovornjakar šokiral Hrvaško: Grozljivo prehitevanje so posnele kamere!Nekdo jim je kradel zelenjavo z vrta: Kar je posnela kamera, je nasmejalo svet!VIDEO: Jezni tovornjakar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako se vozijo politiki!VIDEO: Nesrečo na Jesenicah posnela kamera: Tako je Corvetta trčila v avtošolo!Žejnemu pasavcu pomagal tovornjakar, posnetek je senzacija na spletuDeklico s srebrnimi očmi so ob rojstvu vsi zapustili, nato se je zgodil čudežSMEH: Kuža ni mogel mimo železne ograje: To je prizor, ki nasmeje do solz!VIDEO: Mestni redar v Piranu stekel v ogenj, da bi 14-letniku rešil življenjeVIDEO: Pred mamo je uničil telefon in ga vrgel v bazen: Želel si je nov iPhone!Voznik s prestižnim Mclarnom prehiteval stoječa vozila, nato dobil lekcijoNa avtocesti se je vozil kar s formulo, policisti zdaj iščejo voznika