Kužku je rekla, da morata do veterinarja. Pred kamero se je delal mrtvega!

Vsi poznamo tisti neprijeten občutek med vožnjo do našega zdravnika ali zobozdravnika. A nismo le ljudje tisti, ki se bojimo mož in žena v belem.

Vsak lastnik kužka ve, kako zelo se največkrat naši mali prijatelji bojijo veterinarjev.

Prav k veterinarju bi morala lastnica kužka v posnetku, a jo je ta po svoje hotel prepričati, da bi obisk preložili. Kužku Lulu pasme Shiba Inu je namreč lastnica pred tem povedala, da bosta obiskala veterinarja, po njenih besedah pa kuža ni bil preveč navdušen.

Ko je nastopil čas za obisk veterinarja, se je kuža pred očmi lastnice delal, da je mrtev. Celoten prizor je za dokaz posnela na kamero, nato pa prigodo skupaj s posnetkom objavila na spletu.

Poglejte si, kaj vse je bil pripravljen storiti kuža v posnetku, da mu veterinarja ne bi bilo potrebno obiskati!
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Ljukavac...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Je to Slovenija? To je šok, ki so ga doživeli gasilci iz Ajdovščine...VIDEO: Prizor z Nizozemske obkroža svet! Tako s traktorji prevažajo bale sena...SMEH: To je reakcija Slovenca, ko je pihnil v drvo! Ni mogel verjeti, da deluje...VIDEO: Denis, Miha in Anja obiskali mamico Jano Morelj, tako izgleda po poroduVIDEO: To je hiša v bližini Ljubljane, ki je z notranjostjo prevzela SlovenceVIDEO: Lina Kuduzović predstavila novo pesem! Poglejte si, kako izgleda danes...Sršen je pred kamero napadel miško, ob posnetku ti zastane dihVIDEO: Šok za mariborske reševalce, to je pred njimi počel slovenski voznikDojenčica je govorila s svojo mamo, njen pogovor je nasmejal ves internetNa odprtem morju trčili dve tovorni ladji, internet se čudi nesrečiMariborčanka pri mesarju kupila meso! Ko je doma zarezala vanj, je sledil šok...VIDEO: Dončić znova na noge dvignil Ameriko! Tako je na tekmi blestel včeraj...VIDEO: Slovenca navdušila z igranjem kitare in violine, posnetek je prava poezijaMoški iz Indije svet navdušil s parkiranjem! Tako izgleda njegova garaža...VIDEO: V Kopru so že prižgali novoletne lučke. Poglejte si, kako izgledajo...Proti ženski je hodila srna. Na kamero je posnela prizor, ki ga ne bo pozabila!VIDEO: Na talentu zapel pesem Ota Pestnerja, za svoj nastop je prejel zlati gumbNa nebu je posnela "božjo podobo", video posnetek se na spletu širi kot požarVoznik tovornjaka poizkusil srečo po gorski poti, nato je plačal cenoVIDEO: Je to najbolj grozljiva prometna nesreča? Vozniki so se znašli v peklu...Fanta s cerebralno paralizo Nike ganil do solz, po maratonu je padel na kolenaVIDEO: Čuki skupaj s Kvatropirci obkrožajo Slovenijo z novo pesmijo! Bo to uspešnica?Kuža je takoj obžaloval, da je pobegnil od doma! To je storil pred vhodom v hišoVIDEO: Hrvaški politik s svojim govorom obkrožil državo! Jim je povedal prav?Pevec skupine Foo Fighters na oder povabil 10-letnega fanta, zaigral je pesem Metallice