Kužku je rekla, da morata do veterinarja. Pred kamero se je delal mrtvega!

Vsi poznamo tisti neprijeten občutek med vožnjo do našega zdravnika ali zobozdravnika. A nismo le ljudje tisti, ki se bojimo mož in žena v belem.

Vsak lastnik kužka ve, kako zelo se največkrat naši mali prijatelji bojijo veterinarjev.

Prav k veterinarju bi morala lastnica kužka v posnetku, a jo je ta po svoje hotel prepričati, da bi obisk preložili. Kužku Lulu pasme Shiba Inu je namreč lastnica pred tem povedala, da bosta obiskala veterinarja, po njenih besedah pa kuža ni bil preveč navdušen.

Ko je nastopil čas za obisk veterinarja, se je kuža pred očmi lastnice delal, da je mrtev. Celoten prizor je za dokaz posnela na kamero, nato pa prigodo skupaj s posnetkom objavila na spletu.

Poglejte si, kaj vse je bil pripravljen storiti kuža v posnetku, da mu veterinarja ne bi bilo potrebno obiskati!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Ljukavac...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Norčevali so se, ker ima raka: Na talentu je dobil zlati gumb strogega Simona!Pozor, prihaja huda ura z nevihtami! Izključena ni niti debela točaVIDEO: Žena ga je zapustila! To je posnetek, s katerim se ji je kruto maščevalVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilVIDEO: Slovenskemu reševalcu prekipelo, policist mu je napisal kazenNa glavnem trgu so začeli plesati salso! Ne boste verjeli, kaj je storil policistSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraVegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeVIDEO: Na Hrvaškem nedaleč od obale posneli belega morskega psaRusko tekmovanje v klofutanju? Zdaj imajo novo različico, ki navdušuje moškeMrtva "pošast" pokazala svojo moč! Tako je zdrobila pločevinkoVIDEO: Huda ura v Sloveniji! Kot dlan velika toča, pri Grosuplju skoraj tornadoDrama z Nizozemske: Prečkal je železniške tire, četudi so bili zablokirani!VIDEO: Primark v Ljubljani odprl svoja vrata! Poglejte, kako izgleda notranjostMichelin predstavil novo inovacijo: Pnevmatike, ki jih ne moremo predreti!Kako pravilno stepemo smetano? Kuhar pravi, da celo življenje to počnemo narobeVIDEO: Tako se konča za motokrosiste, ko želijo na silo prehiteti Tima GajserjaMed vojno sta se zaljubila! Poglej ganljiv prizor, ko se srečata 75 let kasnejeVoznik na cesti ostal brez besed, vozilo je pred njim zdrsnilo v prepadVIDEO: Župnik iz Bohinja povedal, kaj imajo zaljubljenci skupnega s tabernakljemVoditeljica na Radiu 1 v solzah: "Ne vem, kaj naj naredim! Težko mi je..."Tako izgleda zapuščena vasica Slapnik, v kateri bodo snemali resničnostni šovMalček nasmejal ves svet! Tako je ukradel pozornost, ko je oče jedel kosiloZvečer sta se kopala v bazenu, nato ju je napadel krokodil