Kužku na glavi zrasel ogromen tumor: Bal se je ljudi, ki so ga gledali!

Te dni je splet obkrožil ganljiv video posnetek, ki je mnogim ljubiteljem živali zaigral na čustva.

Moongchi je bil zelo vesel in živahen pes, a njegova osebnost se je hitro spremenila, ko je na glavi dobil velik tumor.

Lastnica je dejala, da je bil tumor sprva velik kot kamen, nato pa je iz dneva v dan postajal večji. Obiskala je že 5 veterinarjev, vsi pa so dejali, da kužku žal ne morejo pomagati.


Kritter Klub, Youtube
Lastnica pravi, da kuža ve, da ga ljudje gledajo prav zaradi tumorja. V takšnih primerih večkrat pokaže svoj strah.

Na zadnjem pregledu so veterinarji ugotovili, da je tumor uničil kar 2/3 okostja na levi strani kužkove glave. Obenem so raziskave pokazale, da ima kuža težave tudi s pljuči. Na veterinarski kliniki je kuža Moongchi tako prvič v življenju sam moral preživel noč.

Kužku so postopoma začeli odstranjevati tumor s toplotno tehniko, v roku 1-2 tednov pa naj bi se ta občutno zmanjšal ali celo izginil. Tudi veterinarji verjamejo, da se bo ta zgodba srečno končala!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!VIDEO: Luka Basi udaril z novim hitom "Meta", pesem je že prava uspešnicaVIDEO: Prizor sredi gozda navdušil Slovence! Poglej, kaj je posnela kameraKolesar prevozil rdečo luč in zadel pešca: Ne boste verjeli, kaj je storil zatemSimpatična 4-letna deklica prevzela splet: Tako je z očetom pela pesem "Señorita"Buldog z reakcijo nasmejal splet: Tako se je odzval, ko je bila igralka v težavah!Modrijani zapeli svojo prvo pesem "Daleč je dom", nastop prevzel SlovenceTakšnega igranja na kitaro še niste videli! Na talentu je sezul sodnikeVIDEO: Posnetek gasilcev, ki je danes zgrozil Slovenijo: To so posneli na avtocesti!Malčka na ulici ganila svet: To sta storila, ko sta se po dolgem času videla!Psička v bolečinah čakala na cesti, nato so ji dobri ljudje rešili življenjeSMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijoVIDEO: Jezni tovornjakar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako se vozijo politiki!VIDEO: Tovornjakar šokiral Hrvaško: Grozljivo prehitevanje so posnele kamere!Na odru talenta očarala sodnike: 12-letna deklica iz Senegala senzacija na spletu!Žejnemu pasavcu pomagal tovornjakar, posnetek je senzacija na spletuBlagajničarka iz Srbije roparju dala vetra, ko jo je napadel z izvijačemHodil je sredi ceste, ko ga je zadel voznik: Poglej, kaj je zatem storil kuža!Nekdo jim je kradel zelenjavo z vrta: Kar je posnela kamera, je nasmejalo svet!VIDEO: Drama na tekmi v Stožicah: Slovenija po preobratu do zmage nad IzraelomVIDEO: Prihod nevihte v Puli, oblaki so izgledali kot pošastVIDEO: Mestni redar v Piranu stekel v ogenj, da bi 14-letniku rešil življenjeNa avtocesti se je vozil kar s formulo, policisti zdaj iščejo voznika10-letna deklica prevzela sodnike: Njen glas ti pokonci dvigne kocine!Kakšen šok za voznika: Pred policistom zaradi avtovleke končal na strehi