Kužku na glavi zrasel ogromen tumor: Bal se je ljudi, ki so ga gledali!

Te dni je splet obkrožil ganljiv video posnetek, ki je mnogim ljubiteljem živali zaigral na čustva.

Moongchi je bil zelo vesel in živahen pes, a njegova osebnost se je hitro spremenila, ko je na glavi dobil velik tumor.

Lastnica je dejala, da je bil tumor sprva velik kot kamen, nato pa je iz dneva v dan postajal večji. Obiskala je že 5 veterinarjev, vsi pa so dejali, da kužku žal ne morejo pomagati.


Kritter Klub, Youtube
Lastnica pravi, da kuža ve, da ga ljudje gledajo prav zaradi tumorja. V takšnih primerih večkrat pokaže svoj strah.

Na zadnjem pregledu so veterinarji ugotovili, da je tumor uničil kar 2/3 okostja na levi strani kužkove glave. Obenem so raziskave pokazale, da ima kuža težave tudi s pljuči. Na veterinarski kliniki je kuža Moongchi tako prvič v življenju sam moral preživel noč.

Kužku so postopoma začeli odstranjevati tumor s toplotno tehniko, v roku 1-2 tednov pa naj bi se ta občutno zmanjšal ali celo izginil. Tudi veterinarji verjamejo, da se bo ta zgodba srečno končala!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Tako sta si v lase skočila Zoran Janković in Zmago Jelinčič!Medicinska sestra šokirala z resnico o smrtonosnem virusu iz KitajskePosnetek 4-letne deklice iz Slovenije senzacija na spletu: Tako je deskala na snegu!VIDEO: Potegavščina iz Slovenije: Tako je med spanjem šokirala fanta!Tako je Luka Dončić izpolnil željo Bryantovi hčerki, ki je umrla v nesrečiSMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Ganljiv nastop: 6-letna deklica svetovno uspešnico zapela skupaj z mamo!VIDEO: Slovenec zapel kot Zdravko Čolić: Njegov nastop te bo navdušil!Klemen Slakonja oponašal petje Jana Plestenjaka: Smeha ni manjkalo!VIDEO: Slovenski policist pešca prijel za glavo, nato je sledila lekcijaKamera v policijskem vozilu posnela šok: Trčil je v stoječ tovornjak!Izredna novica: Tako izgledajo protesti na cestah v Kamniku po odstopu Šarca!VIDEO: Milan Kučan poskrbel za cvetko: To je izjavil ob odstopu Šarca!Papiga iz Hrvaške spet poskrbela za smeh: To je počela ob lastniku!Ott Tanak doživel grozljivo nesrečo na WRC reliju v Monte CarluVodna tromba na Ferskih otokih, posnetek ti vzame sapoVoznik tovornjaka poskrbel za šok: Zapeljal je naravnost v helikopter!Turčijo prizadel uničujoč potres, splet obkrožili grozljivi posnetkiLuka Dončić med tekmo zajokal: Tako so se poklonili Kobeju Bryantu!V helikopterski nesreči umrl Kobe Bryant, svet pretresli prizori tragedijeNastop mlade Kaje obkroža Slovenijo: Tako je zaigrala skladbo Avsenika!Kolesarka posnela prizor, ki lomi srce: Lastniki so ob cesti odvrgli kužka!Klemen Slakonja zapel kot Oliver Dragojević: Parodija je nasmejala Slovence!Rafael Nadal v glavo zadel deklico: Opravičil se ji je s poljubom!