Kužku so prvič dovolili igranje na postelji, od veselja se mu je skoraj zmešalo

Nove posteljnine se razveseli vsak izmed nas. Ni ga boljšega občutka, kot je ta, ko se uležemo v postlano in čisto posteljo. Tega se zavedajo tudi kužki, ki si še kako močno želijo igranja po postelji.

Nekateri lastniki jim tega nikakor ne dovolijo, spet drugi so pri svojih odločitvah bolj popustljivi...

Na spletu je pristal simpatičen video posnetek, v katerem je moč videti kužka Pepperja. Lastniki so mu prvič dovolili, da zleze na čisto in postlano posteljo, celoten prizor pa posneli s pomočjo kamere.

Pepperju se je na postelji od veselja skoraj zmešalo - navdušeno je tekal od roba do roba postelje, s svojim podvigom pa ukradel vso pozornost v posnetku.

Lastniki so zatem "uporabo" postelje dovolili še drugemu kužku, simpatičnih trenutkov pa ni manjkalo niti ob teh prizorih. Poglejte si video posnetek, v katerem je kuža prekipeval od veselja!
0
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Tudi moj maček spi zraven mene in nikoli ne dela problemov.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: 2-letni sin pevca Modrijanov navdušil: Pokazal je, kako igra na harmoniko!VIDEO: Inšpekcija nagaja našim kmetom: "V hlevu imate preveč lastovk!"VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"Đoković navdušil po zmagi: Ob srečanju z vojvodinjo Kate storil nekaj, kar drugi nisoVIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiVIDEO: Šok med Tour de France: "Norec" je glavnino preskočil s kolesom!Slovenec sedem mesecev po krivem zaprt v Italiji: Njegova izpoved je grozljiva!SMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetVIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Med vožnjo mu je pokazal sredinca, nato je takoj dobil lekcijoGrozljiva nesreča v zabaviščnem parku, nihalo se je prelomilo na polKuža ganil svet: Že 18 mesecev čaka na mestu, kjer je umrl njegov lastnik!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!95-letni vojni veteran obkrožil splet: Tako je pokazal dečku, kako biti pogumen!Sprehodil se je do medvedke z mladički, ob odzivu mu je srce padlo v hlačeSlovenski ansambel navdušil z novo skladbo, vroča pevka je prevzela mnogeSMEH: Voditeljico Radia 1 obiskal Brane iz Ljubljane! To je povedal pred kameroVIDEO: Jan Oblak dečka ganil do solz! Poglejte si, kako ga je navdušil