Kužku so prvič dovolili igranje na postelji, od veselja se mu je skoraj zmešalo

Nove posteljnine se razveseli vsak izmed nas. Ni ga boljšega občutka, kot je ta, ko se uležemo v postlano in čisto posteljo. Tega se zavedajo tudi kužki, ki si še kako močno želijo igranja po postelji.

Nekateri lastniki jim tega nikakor ne dovolijo, spet drugi so pri svojih odločitvah bolj popustljivi...

Na spletu je pristal simpatičen video posnetek, v katerem je moč videti kužka Pepperja. Lastniki so mu prvič dovolili, da zleze na čisto in postlano posteljo, celoten prizor pa posneli s pomočjo kamere.

Pepperju se je na postelji od veselja skoraj zmešalo - navdušeno je tekal od roba do roba postelje, s svojim podvigom pa ukradel vso pozornost v posnetku.

Lastniki so zatem "uporabo" postelje dovolili še drugemu kužku, simpatičnih trenutkov pa ni manjkalo niti ob teh prizorih. Poglejte si video posnetek, v katerem je kuža prekipeval od veselja!
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Tudi moj maček spi zraven mene in nikoli ne dela problemov.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaMalček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoVIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomLastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreRusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!