Kužku so prvič dovolili igranje na postelji, od veselja se mu je skoraj zmešalo

Nove posteljnine se razveseli vsak izmed nas. Ni ga boljšega občutka, kot je ta, ko se uležemo v postlano in čisto posteljo. Tega se zavedajo tudi kužki, ki si še kako močno želijo igranja po postelji.

Nekateri lastniki jim tega nikakor ne dovolijo, spet drugi so pri svojih odločitvah bolj popustljivi...

Na spletu je pristal simpatičen video posnetek, v katerem je moč videti kužka Pepperja. Lastniki so mu prvič dovolili, da zleze na čisto in postlano posteljo, celoten prizor pa posneli s pomočjo kamere.

Pepperju se je na postelji od veselja skoraj zmešalo - navdušeno je tekal od roba do roba postelje, s svojim podvigom pa ukradel vso pozornost v posnetku.

Lastniki so zatem "uporabo" postelje dovolili še drugemu kužku, simpatičnih trenutkov pa ni manjkalo niti ob teh prizorih. Poglejte si video posnetek, v katerem je kuža prekipeval od veselja!
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Tudi moj maček spi zraven mene in nikoli ne dela problemov.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Kit grbavec skočil tik za majhno ladjico, prizor ti vzame sapoVIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...Zapeljala je iz mehanične delavnice! To je šok, ki ga je doživela voznica...VIDEO: Zala in Gašper v finalu! Tako sta zapela na odru Evrovizije 2019VIDEO: Zala in Gašper odkrito priznala! Takšna je resnica o Evrovizji 2019...VIDEO: Kako je Igorju Bavčarju v zaporu? Posneli so ga med ribolovom...To je težava, s katero se lastniki Tesle soočajo ob vsakem dežjuVIDEO: Pred hišo je posnel na tisoče vran! To se je zgodilo, ko je odprl okno...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Zala in Gašper po nastopu šokirala: "Potem pa so razglasili Slovenijo..."Lastnik je kužku rekel, da je simpatičen! Odziv psa bo nasmejal tudi tebe...VIDEO: Kakšno presenečenje na poroki! Pesem Ave Maria je zapela v slovenščini...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Slovenski podjetnik 400 delavcem dal 1714 evrov regresa: "Raje zaploskajte sebi, zaslužili ste ga..."VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...Psička je hotela skočiti v bazen! Poglejte si reakcijo, ko ji lastnik odpre vrataVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!Smejala sta se, ko sta poškodovala Teslo! Nista vedela, da ju snema kamera...