Kvartopirci pokazali svoj talent, tako so zapeli legendarno pesem Queenov

Kvatropirci so slovenska glasbena skupina, ki je s svojo glasbo že včekrat navdušila številne oboževalce.

Tokrat so na Youtube kanalu objavili malce drugačen posnetek, kot smo jih vajeni od njih.

Zapeli so namreč uspešnico skupine Queen, pod katero se je podpisal legendarni Freddie Mercury.

Fantje iz skupine Kvatropirci so moči združilli s pianistom Žigo Jamnikom, končni rezultat pa je pravi užitek. Skupaj so zaigrali in zapeli pesem "Bohemian Rhapsody", ki še danes velja za eneega največjih hitov skupine Queen.

Bodo Kvartopirci skupaj z odličnim pianistom Žigo Jamnikom tudi vas navdušili ob prepevanju uspešnice "Bohemian Rhapsody", ki jo je v originalu izvajala skupina Queen?
2
JeklenaPest
Pred 3 meseci
Na teh straneh je bilo že večkrat videti kojekakve telentirance in prav upam, da si bodo vzeli vzor po teh fantih, po teh vokalnih mojstrih, ki sem jih sicer imel zadovoljstvo in čast poslušati v živo že nekajkrat, isc. s čudovito dekliško skupino M.J.A.V. Vam povem, balzam za dušo in uho...
2
kirka
Pred 3 meseci
Bravo!!! Polepšali ste mi dan, odlična izvedba moje najljubše skladbe.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Nevesta na poroki do solz ganila ženina: Njenega darila ne bo nikoli pozabil!Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!VIDEO: Nenavaden gost na hrvaški obali: Takšen prizor so posneli ob morju!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"SMEH: Gorenjski policist ustavil kolesarja: "A se ti jaz usedem na kolo?"Jana Morelj pokazala pevski talent: Tako je zapela z Vladom Kreslinom!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Poškodovan morski lev skočil na čoln, da bi mu ljudje pomagaliGanljiv posnetek iz BiH: Dobri ljudje rešili medveda, ki je padel v vodnjak!Zgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!10-letna drsalka zaplesala ob pesmi Hallelujah: Njen nastop jemlje sapo!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisic10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!Bi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Posnetek dojenčice obkroža splet: Njen nalezljiv smeh ti bo polepšal dan!Umetnik v roke prijel sušilec za lase: Končni rezultat te bo odpihnil!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!Japonec, ki navdušuje Slovenijo: Tako je na harmoniko zaigral "Na Golici"