Kvatropirci priredili slovensko uspešnico: Njihov nastop te bo navdušil!

Slovenska glasbena skupina Kvatropirci je te dni na spletu objavila video posnetek čudovitega nastopa, pri katerem so priredili slovensko uspešnico.

V svojem slogu so zapeli pesem "Melodije sonca in morja", ki sta jo v originalu prepevala Oto Pestner in Majda Petan.

"Ob koncu poletja vam Kvatropirci predstavljamo priredbo pesmi "Melodije sonca in morja". Z njo želimo obuditi spomine na brezskrbne poletne dni, toplo sonce, valovanje morja in mimobežne poletne simpatije," so ob video posnetku zapisali priljubljeni Kvatropirci.

Kvatropirci so slovenska glasbena skupina, ki jo sestavljajo basist Matej Kocen, baritonist Albin Jordan in tenorista Samo Kališnik ter Tomaž Krt. Skupina deluje od leta 2011. Ustanovni člani skupine so se spoznali v kamniškem mešanem pevskem zboru Odmev, v katerem so vsi več let prepevali.
Pesem "Melodije sonca in morja" je bila prvič izvedena na 3. festivalu Melodij morja in sonca, ki je potekal julija 1980 na piranskem Tartinijevem trgu. Odpela sta jo legendarna Oto Pestner in Majda Petan, za omenjeno pesem pa sta prejela 1. nagrado občinstva.

Glasbo za omenjeno pesem je napisal Milan Ferlež, pod avtorico besedila se podpisuje Elza Budau. Za aranžma v priredbi Kvatropircev sta poskrbela Samo Kališnik in Tomaž Krt. Prisluhnite čudovitemu pevskemu nastopu, pri katerem so Kvatropirci priredili uspešnico "Melodije sonca in morja".
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Kvatropirci so itak vrhunec. Tako izpiljene vokale imajo še samo člani skupine Hiša iz Trbovlja.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za voznico na štajerski avtocesti: Tako jo je ogrožal tovornjakar!VIDEO: Nastop na talentu navdušil Slovenijo: Tako je zapel pesem "Ko dvigneš me"VIDEO: 72-letna Ivica navdušila Slovence: Tako je plesala med nastopom!VIDEO: Nastop 8-letne Line na Slovenija ima talent, zapela je srbsko uspešnicoVIDEO: Tilen Artač priredil hrvaško uspešnico: Poklonil se je Sašu Hribarju!Hrvaški delavec nasmejal splet: Tako je komentiral izgradnjo novega predora!Tilen Artač priredil italijansko uspešnico: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: Damjan Murko prodaja svoj lubrikant: Takšen posnetek je pripravil!VIDEO: Izjemen prizor iz gozda na Dolenjskem: Zoran je posnel pravo mrcino!VIDEO: Medvedja družina v slovenskem gozdu: Takšen prizor je posnela kamera!Opica se udari v glavo, nato začne jokati: Posnetek ima 10 milijonov ogledov!Piščanček se pridruži družini račk: Tako je skupaj z njimi plaval v vodi!Talent slovenske voditeljice: Tako je zapela kot Helena Blagne in Neda Ukraden!VIDEO: Dramatičen posnetek iz Bosne, varnostnik preprečil prevzem podjetjaSlovenki na citre zaigrali in zapeli svetovno uspešnico: Nastop te bo navdušil!VIDEO: Nora vožnja slovenske gorske kolesarke na svetovnem prvenstvuŠok zaradi nepazljivosti tovornjakarja: Skoraj bi prišlo do čelnega trčenja!VIDEO: Zaletel se je v slovenskega trenerja: Posnetek ima že 2 milijona ogledov!VIDEO: Turist iz Avstrije navdušen nad Slovenijo: Takšne lepote je posnel iz zraka!VIDEO: Tornado v okolici Milana: Takšne prizore so posneli med neurjem!Moški na bregu reke zgradil majhno hišico: Posnetek ima milijon ogledov!Ob gradu zapela uspešnico skupine Coldplay: Njen glas je prevzel mnoge!Za povratno pot z vlakom od Brežič do Ljubljane potrebovali pet ur in polMaraaya predstavila novo pesem "Lubi", ki je navdušila zveste poslušalceRobert Roškar prvič pekel palačinke: Je uspel premagati Anjo Ramšak?