Kvatropirci zapeli uspešnico Avsenikov: Njihov nastop navdušuje Slovenijo!

V preteklem delu priljubljene oddaje V petek zvečer, ki jo vodita Melani Mekicar in Blaž Švab, smo bili gledalci znova priča čudovitim glasbenim nastopom.

Svoje pevske talente so pokazali tudi Kvatropirci, ko so skupaj z Ansamblom Saše Avsenika zapeli eno izmed najlepših slovenskih valčkov.

Ansambel Saša Avsenika in Kvatropirci so v oddaji V petek zvečer izvedli uspešnico "Z mano se ozri", ki jo v originalu izvaja Ansambel bratov Avsenik. Pesem so ustvarili Slavko Avsenik, Vilko Ovsenik in Elza Budau.

"Z mano se ozri" je narodnozabavna klasika, ki velja za enega izmed najlepših Avsenikovih valčkov. Nad pevskim nastopom, ki so ga Kvatroprici in Ansambel Saša Avsenika pripravili v oddaji V petek zvečer, so navdušeni mnogi spletni uporabniki.

Prisluhnite čudovitemu pevskemu nastopu iz oddaje V petek zvečer, ko so svoje pevske talente združili Kvatropirci in člani Ansambla Saša Avsenika. Bodo s petjem prevzeli tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Vrhunsko. Zaradi vokalistov Kvatropircev. Samo ne vem, zakaj imajo toliko menjav v postavi. Spremljam jih namreč že kar nekaj let.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Govor, ki obkroža Slovenijo: Prisluhni, kaj je povedal Jan Plestenjak!Mati dojenčka pustila pred vrati dedka in babice: Njun odziv ti polepša dan!VIDEO: Po planiški velikanki na smučki spustili pivo: Padel je nov rekord!Na čolnu so doživeli šok: Proti njim je plavalo ogromno morsko bitje!V tunelu posneli udarni val po eksploziji: Posnetek je uspešnica na spletu!Babica je otrokma polepšala dan: Takšen tobogan je izdelala iz snega!VIDEO: Hrvat kupil vinjeto, nato ga je ustavil DARS: Poglej dramo, ki je sledila!Posnetek iz Avstrije, ki je paša za oči: Pluženje zasnežene ceste s traktorjem!VIDEO: Nenavaden prizor v Ljubljani: Tako so kradli oblačila iz zabojnika!Moški tekel čez avtocesto, da bi rešil nezavestno voznicoVoznik posnel izjemen prizor: Tako je številčna čreda divjadi prečkala cesto!Posnetek jezne gorile, ko je v živalskem vrtu razbila stekloVIDEO: Goran Obrez zapel za Denisa Avdića: Tako mu je voščil za rojstni dan!Dostavljalec se je zaletel v ograjo, koze so od šoka padle na tlaVIDEO: Timi Zajc preletel rekord skakalnice, nato je sledil grozljiv padecLastnica posnela konja, ko sta videla sneg: Posnetek ima milijon ogledov!Koza na poledeneli cesti naletela na težave: Takšen prizor je posnela lastnica!Starša prek kamere gledala, kako sta roparja njune otroke vzela za talceVIDEO: Grozljivi posnetki iz Turčije: Tako so se zaradi potresa porušile stavbe!VIDEO: Joker Out predstavili pesem, s katero bo Slovenija nastopila na EvrovizijiOb reki so zaigrali pesem "Hotel California", njihov nastop je uspešnica na spletuVIDEO: Posnetki iz zraka, ki razkrivajo uničenje zaradi potresa v TurčijiPluženje snega v Avstriji: Tako se je voznik posnel iz traktorja!VIDEO: Borut Pahor pokazal, kako se pelje Katra: Zanjo ponujajo več kot 45.000€!VIDEO: Takšno je življenje v ruskem mestu Jakutsk pri minus 61 stopinjah Celzija