Labodji mladički navdušili s pogumom: V reko so skakali z mostu!

Po spletu je znova zaokrožil video posnetek izpred let, pri katerem so vso pozornost ukradli pogumni labodji mladički.

Mati jih je najprej odpeljala na vrh mostu, nato pa mladičkom pokazala, kako morajo skočiti v vodo.

Prizor, ki ga je na mobilni telefon posnel Sydney Neijman, je na YouTube omrežju že prava uspešnica - do danes je nabral že skoraj 1,5 milijona ogledov. Glavni krivci za veliko priljubljenost video posnetka so labodji mladički, ki so mnoge navdušili s svojim pogumom.

Na vrhu mostu je v vodo najprej skočila njihova mama, nato je za njo skočil najbolj pogumen mladiček. Sledili so mu še ostali, ob koncu pa se je za skok v vodo odločil še zadnji mladiček.

Poglejte si simpatičen prizor, pri katerem je mati svoje labodje mladičke učila, kako morajo z mostu skakati v vodo. Še en čudovit prizor, ob katerem se vam bo na obraz prikradel nasmešek.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenec navdušil s posnetkom: Njegov nastop te bo sezul!Deklica žarela od navdušenja, ko je v bolnišnici prvič videla bratcaPotepuški kuža je leto dni zbiral pogum, nato se je zgodil mali čudežVIDEO: Otroci zapeli svetovno uspešnico: Nastop ima že 32 milijonov ogledov!Moški sredi gozda sam zgradil brunarico: Posnetek je senzacija na spletu!Rok Švab iz Modrijanov s sinom in hčerko zapel uspešnico "Ti, moja rožica"Posnetek malega Krisa, ki ti ogreje srce: Poglej, kaj počne danes!Tilen Artač nasmejal z novo parodijo: Privoščil si je novo koalicijo KULČudovita hiša v okolici Celja: Notranjost doma te prevzame z rožami!Filip zapel s pevko Agnes: Navdušila sta s petjem uspešnice Modrijanov!Vid Valič nasmejal s posnetkom: Tako ukrepe spoštujejo v različnih službah!Rešitev za konec epidemije v Sloveniji: "Ne vabite sosedov na šnopc!"Ganljiv prizor iz živalskega vrta: Poglej, kaj je s poškodovano ptico počela gorila!Mati z izjemnimi refleksi ujela dojenčka, da ni padel na tlaVIDEO: Zlatko na ulici nadlegoval Milana Kreka: Posnetek je objavil na spletu!Frizer pri moškemu poskrbel za čudež: Tako ga je ostrigel za poroko!Takšen je rezultat med vožnjo, če na prikolico napačno naložimo tovorNajbolj enostaven način, kako olupiti kuhana jajcaDeklica z avtizmom prvič spregovorila: Poglej si ta čaroben trenutek!Slovenec si je privoščil ženo: To je storil, ko se je stopila na tehtnico!Slovenijo obkroža posnetek, kako premagati virus: Poglej, kaj moramo storiti!Reševalni pas na slovenski avtocesti: Takšnemu prizoru so bili priča gasilci!Moški z golimi rokami rešil kužka, ki ga je zagrabil krokodilVeterinarji okopali ranjenega mladička sove: Posnetek ti bo polepšal dan!Voznik doživel grozljivko: Na njegov avtomobil je padel betonski blok!