Land Rover poskrbel za brutalno reklamo: Defender je neuničljiv!

Land Rover je te dni na spletu predstavil reklamo za svoje novo terensko vozilo Land Rover Defender, ki bo na voljo sredi leta 2020.

Oglasno sporočilo je navdušilo mnoge uporabnike na spletu, saj so v njem pokazali, da je novi Defender preprosto neuničljiv.

Mnoge na spletu je navdušila divja vožnja po strmem pobočju, pri kateri ni manjkalo niti prevračanje. Kljub temu je Defender še vedno nadaljeval z vožnjo.

In kakšna je cena novega Defenderja? Ta naj bi se vrtela od 61.094 € naprej, kombinirana poraba goriva pa znaša od 7,5 litra na 100 km.

Poglejte si brutalno reklamo, s katero je te dni Land Rover predstavil svoj nov model Land Rover Defender. Bo terensko vozilo prepričalo tudi vas?
0
JeklenaPest
Pred 20 tedni
Vse jasno razen tega, zakaj mora na posnetkih biti še nekaj motoristov in celo helikopter (???)...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!Morski pes napadel ribiče v kanuju7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Kupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Mladiček vidre ves dan iskal družino: To je prizor, ko se znova srečajo!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!Poziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoKako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNapad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!Hrvaškemu duhovniku srce padlo v hlače: Zanj je bilo previsoko!Vinogradnik s Krasa navdušil z inovacijo: Izdelal je varčno škropilnico!Ganljiv trenutek v bolnišnici: Spoznal je, da je reševalec njegov sin!