Lastnica ob hiši posnela medvedko z mladičkom: Ohladila sta se v njenem bazenu!

Iz Združenih držav Amerike prihaja video posnetek, pri katerem lahko spremljamo prav simpatičen prizor ob bazenu.

Tja je zašla mama medvedka skupaj z mladičkom, da bi se v vodi ohladila in igrala, prizor pa je navdušil mnoge spletne uporabnike.

Video posnetek je zgolj na omrežju YouTube do danes dosegel že več kot pol milijona ogledov, mama medvedka pa je skupaj z mladičkom prevzela številne ljubitelje živali na spletu.

Lastnica bazena je sicer zapisala, da je medvedi ob in v vodi ne motijo. Takšnim prizorom je bila priča že večkrat, tokrat pa je mamo medvedko z mladičkom uspela posneti na mobilni telefon.

Poglejte si simpatičen video posnetek, pri katerem lahko spremljamo mamo medvedko z mladičkom, ko sta se na vroč poletni dan ohladila v bazenu. Bosta s svojo podobo in užitkom navdušila tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 3 dnevi
Mali medek je očitno brez rokavčkov v strahu...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moški je govoril z mladički ovce: Posnetek ima že 9 milijonov ogledov!Strogi sodnik Simon prekinil nastop 16-letnice, nato je navdušila v drugem poskusuMoški rešil izgubljenega pujska, ki je plaval sredi morjaMoški je na kajaku klical bele kite: Obiskali so ga in zanj zapeli pesem!Lastnica ob hiši posnela medvedko z mladičkom: Ohladila sta se v njenem bazenu!Lastniki so posvojili pasjega mladička: Tako se je odzval starejši pes!Mačka med počitkom padla s police, nato je spala naprej, kot da ni bilo ničBrezdomka ni imela denarja, moški ji je dal svojo bančno karticoKako izgleda čiščenje dlake pri haskiju? Posnetek je uspešnica na spletu!Kmet s pomočjo stare gume očistil cev: Video posnetek je uspešnica na spletu!Mati zajokala, ko je izvedela skrivnost hčerke: Postala bo babica!VIDEO: Reševalci razočarani in jezni: To je počel voznik na slovenski avtocesti!Padalcu se v zraku zapletejo vrvi: Rešil se je zadnjo sekundo!Mama gorila obiskovalcem v živalskem vrtu ponosno kazala mladičkaMož na čudovit način presenetil ženo: Ostala je odprtih ust!Krava je padla v bazen, reševati so jo morali gasilciNa gori odstranili ogromno skalo, da bi bila pot pod njo bolj varnaMoški na Šrilanki lokvanj spremenil v ogrlico: Posnetek ima 5 milijonov ogledov!Slovenski ansambel predstavil poletno pesem: Poslušalci so navdušeni!Posnetek, ki dokazuje, kako hitri plavalci so medvediVIDEO: Dramatičen posnetek, ko je na gorenjski avtocesti zasilno pristalo letaloŽelva se je zataknila med skale: Moški jo je rešil in izpustil v vodo!Japonci na talentu navdušili sodnike: Takšen nastop so pripravili s pomočjo vrvi!Janez Janša objavil prizor na Triglavu: Zabavali so se ob zvokih harmonike!VIDEO: Novi posnetki požara na Krasu: Tako je izgledal pekel iz helikopterja!