Lastnica ostala brez besed: To je prizor, ki mu je bila priča pred hišo!

Na spletu je sredi poletja pristal video posnetek iz mesta Gearhart v ameriški zvezni državi Oregon, v katerem lahko vidimo redek prizor.

Pred hišo lastnice se je zbrala velika skupina divjadi, prizori iz video posnetka pa so hitro zaokrožili po spletu.

Lastnica hiše je za medije dejala, da so se posamezni primerki jelenov, vrste vapiti, že prikazali na njihovi ulici, a da takšnemu prizoru še nikoli niso bili priča.

Skupina divjadi se je zadrževala le okoli 10 metrov pred njo, s svojo navzočnostjo pa so živali povsem zaprle cesto. Prizor je brez dvoma prava posebnost, ki si jo morate ogledati.

Ste sami že kdaj naleteli na tako veliko skupino divjadi? Poglejte si, kakšnemu prizoru je bila pred svojim domom priča ženska iz mesta Gearhart v ameriški zvezni državi Oregon!
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Lepe živali in čiste. Človek jim je ukradel že večji del habitata in njihovih tisočletnih poti...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!V vozilo invalida je zalučal opeko: Kamera je posnela takojšnjo lekcijo!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!SMEH: Zagorska ruleta, ki je nasmejala Balkan: Preživijo jo le redkiHarpijski orel s svojo velikostjo prevzel svet: Ljudje mislijo, da je v njem človek!VIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeKužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Ker je bil hitrejši, je reli vozilo prehitel kar po zeleniciSredi belega dne so vdrli v hišo v Braziliji: Tako jim je lastnik dal vetra!Moški je z barvo napolnil 66.000 kozarčkov: Kar je ustvaril, jemlje sapo!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilMali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!VIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...Nogometaš "pokosil" trenerja, komentator smeha ni mogel zadržatiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj je s Ferrarijem počel v ovinku pri 300 km/hVIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!Malček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!