Lastnica ostala brez besed: To je prizor, ki mu je bila priča pred hišo!

Na spletu je sredi poletja pristal video posnetek iz mesta Gearhart v ameriški zvezni državi Oregon, v katerem lahko vidimo redek prizor.

Pred hišo lastnice se je zbrala velika skupina divjadi, prizori iz video posnetka pa so hitro zaokrožili po spletu.

Lastnica hiše je za medije dejala, da so se posamezni primerki jelenov, vrste vapiti, že prikazali na njihovi ulici, a da takšnemu prizoru še nikoli niso bili priča.

Skupina divjadi se je zadrževala le okoli 10 metrov pred njo, s svojo navzočnostjo pa so živali povsem zaprle cesto. Prizor je brez dvoma prava posebnost, ki si jo morate ogledati.

Ste sami že kdaj naleteli na tako veliko skupino divjadi? Poglejte si, kakšnemu prizoru je bila pred svojim domom priča ženska iz mesta Gearhart v ameriški zvezni državi Oregon!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Lepe živali in čiste. Človek jim je ukradel že večji del habitata in njihovih tisočletnih poti...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!VIDEO: Nenavaden gost na hrvaški obali: Takšen prizor so posneli ob morju!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Poškodovan morski lev skočil na čoln, da bi mu ljudje pomagaliZgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Ganljiv posnetek iz BiH: Dobri ljudje rešili medveda, ki je padel v vodnjak!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaPapiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!10-letna drsalka zaplesala ob pesmi Hallelujah: Njen nastop jemlje sapo!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!Bi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15