Lastnica z masko prestrašila mačke: Njihov odziv je doza smeha!

Na spletu je pristal smešen video posnetek, ob katerem lahko spremljamo odziv dveh mačk po tem, ko ju je njuna lastnica prestrašila z mačjo masko.

Video posnetek je na spletu že prava uspešnica, do danes je samo na YouTube omrežju nabral več kot 8 milijonov ogledov.

Video posnetek, ki je pred nekaj tedni nastal v Londonu v Angliji, je sodeč po odzivih spletnih uporabnikov navdušil številne ljubitelje živali.

Lastnica je na svoj obraz dala masko s podobo mačke, nato pa prestrašila svoji dve mački. Odziv živali je prava doza smeha, video posnetek pa bo brez dvoma nasmejal tudi vas.

Poglejte si odziv dveh mačk po tem, ko ju je njuna lastnica prestrašila z masko s podobo mačke. Se boste tudi sami nasmejali ob omenjenem video posnetku?
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
He, he, he.., kako kopanje...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje