Lastnik je k sebi poklical sovo! To je prizor, ob katerem ti zaigra srce...

Ljudje si omislimo številne različne hišne ljubljenčke, s katerimi preživimo veliko svojega prostega časa. Damo jim streho nad glavo in neizmerno ljubezen, hišni ljubljenčki pa nam našo dobroto vedno znajo tudi povrniti.

Na spletu je pristal prav poseben video posnetek, v katerem je avtor pokazal svojega posebnega ljubljenčka!

Avtor video posnetka ima za domačega ljubljenčka kar sovo. Simpatična žival se po njegovih besedah vedno odzove na klice, bližine ljudi pa je še kako navajena.

Sove so sicer povsem prilagojene nočnemu lovu - prav zato imajo velike oči, s katerimi vidijo tudi v mraku ali celo trdi temi. Ker imajo oči na prednjem delu glave, jim to sicer oži videno polje, a lahko na drugi strani s tem natančno določijo razdaljo med njimi in plenom v naravi.

Poglejte si simpatični odziv sove, ko jo je lastnik poklical h sebi. Bi tudi sami doma imeli tako simpatično žival, kot je sova v video posnetku?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaMalček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoVIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomLastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreRusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!