Lastnik je na pašniku poklical krave: Poglej, kako so se odzvale živali!

Še ena izmed uspešnic na spletu je video posnetek, pri katerem je avtor posnel simpatičen prizor na pašniku.

Ko je tam obiskal svoje krave, jih je najprej poklical, nato pa posnel njihov odziv, ko so tekle proti njemu.

Krave so s svojim odzivom navdušile mnoge spletne uporabnike, ki so ob video posnetku zapisali, da je prizor tudi njim polepšal dan.

Lastnik živali se je vrnil na pašnik, tam pa poklical čredo krav, ki se je pasla na drugem koncu. Krave so se ena za drugo pognale v dir, da bi bile čimprej pri njihovem lastniku, ob prizorih pa bo tudi vam zaigralo srce.

Poglejte si simpatičen video posnetek, pri katerem je avtor posnel odziv svojih krav po tem, ko jih je poklical k sebi. Bo prizor tudi tebi polepšal dan?
0
graf
Pred 4 tedni
ja , samo živali dobro vedo da ne bodo prišle zastonj , brez priboljška ne gre ! Imam okoli 25 kokoši ki jih dobim k sebi samo tako da zakašljam , ampak VEDNO imam pri sebi kakšen kos kruha ki jim ga nadrobim ...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za Miho Deželaka: Na cesti so ga ustavili policaji!Do solz sta nasmejala sodnike: Poglej, kaj sta počela na talentu!Nastop, ki je ganil sodnike: Bori se z rakom, na talentu je dobila zlati gumb!Lastnik zasačil kužka, ko je zbežal zdoma: Tako mu je bilo žal!VIDEO: Voznik je parkiral na tujem posestvu: Kmet mu je pokazal hudiča!Moški nahranil mladičke štorklje: Posnetek je uspešnica na spletu!Deželak zajokal ob žalostni zgodbi: Izvedel je, da 18-letnega Bora ni več!Denis Avdić iskreno o Deželaku: Močne besede, ki odpirajo oči in srce!Medvedja družina se je ohladila v bazenu: Posnetek ima že 8 milijonov ogledov!Žensko je odpeljal rešilec: Takšen ganljiv prizor so posneli reševalci!Očka padel s hčerko v naročju: Poglej, kako jo je obvaroval med padcem!Parodija na Sanjski moški: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Dojenčica ni prepoznala očeta, ko si je obril bradoVIDEO: Morski pes v Dalmaciji zaplaval na obaloVIDEO: Posnetek iz Ljubljane: Med napadom so jih posnele varnostne kamere!Prijazen kuža potolažil moškega, ki je pred kratkim izgubil psaVIDEO: Prizor, ki je razjezil Slovence: Takšno nesnago za seboj pušča mladina!Zdravniki so rekli, da 15-letnica ne bo več hodila: Tako je mamo ganila do solz!VIDEO: Francoski buldog lastnika med spanjem pokril z odejoTako navdušena je bila mala deklica, ko je šla z očetom na ribolovNor posnetek kolesarjev in motorista, ki na spletu ruši rekordeVIDEO: Grozljivka na EP: Danskega nogometaša oživljali na igrišču!Oto Pestner zapel legendarno pesem "Čebelar", nastop je navdušil SlovencePosneli morskega psa, ki je preživel veliko bojev v morjuJan Plestenjak navdušil Slovenijo: Prisluhni njegovi novi pesmi "Zgoraj je nebo"