Lastnik je na skrivaj posnel psa v bazenu: Posnetek je doza smeha!

V poletnih dneh se z vročino spopadajo tudi mnogi hišni ljubljenčki, ki si pri tem le stežka pomagajo sami.

Prav zato mnogi lastniki kužkov zanje pripravijo bazene, v katerih se lahko psi med vročimi dnevi ohladijo.

Na spletu je pristal simpatičen video posnetek, pri katerem je lastnik svojega kužka zalotil med igranjem v otroškem bazenu. Na vroč poletni dan si je pes zaželel ohladitve, obenem pa si je v bazenu privoščil še zabavo v svojem slogu.

Ob videnih prizorih so mnogi uporabniki na spletu zapisali, da je kuža s svojo igro spominjal na otroka v bazenu. Video posnetek je že prava uspešnica na spletu.

Poglejte si, kako si je na vroč poletni dan ohladitev v otroškem bazenu privoščil kuža v video posnetku. Bo s svojo igro dan polepšal tudi tebi?

0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Poba se očitno zabava do kraja in čez...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenec navdušil s posnetkom: Njegov nastop te bo sezul!Deklica žarela od navdušenja, ko je v bolnišnici prvič videla bratcaPotepuški kuža je leto dni zbiral pogum, nato se je zgodil mali čudežVIDEO: Otroci zapeli svetovno uspešnico: Nastop ima že 32 milijonov ogledov!Moški sredi gozda sam zgradil brunarico: Posnetek je senzacija na spletu!Rok Švab iz Modrijanov s sinom in hčerko zapel uspešnico "Ti, moja rožica"Posnetek malega Krisa, ki ti ogreje srce: Poglej, kaj počne danes!Tilen Artač nasmejal z novo parodijo: Privoščil si je novo koalicijo KULČudovita hiša v okolici Celja: Notranjost doma te prevzame z rožami!Filip zapel s pevko Agnes: Navdušila sta s petjem uspešnice Modrijanov!Vid Valič nasmejal s posnetkom: Tako ukrepe spoštujejo v različnih službah!Rešitev za konec epidemije v Sloveniji: "Ne vabite sosedov na šnopc!"Ganljiv prizor iz živalskega vrta: Poglej, kaj je s poškodovano ptico počela gorila!Mati z izjemnimi refleksi ujela dojenčka, da ni padel na tlaVIDEO: Zlatko na ulici nadlegoval Milana Kreka: Posnetek je objavil na spletu!Frizer pri moškemu poskrbel za čudež: Tako ga je ostrigel za poroko!Takšen je rezultat med vožnjo, če na prikolico napačno naložimo tovorNajbolj enostaven način, kako olupiti kuhana jajcaDeklica z avtizmom prvič spregovorila: Poglej si ta čaroben trenutek!Slovenec si je privoščil ženo: To je storil, ko se je stopila na tehtnico!Slovenijo obkroža posnetek, kako premagati virus: Poglej, kaj moramo storiti!Reševalni pas na slovenski avtocesti: Takšnemu prizoru so bili priča gasilci!Moški z golimi rokami rešil kužka, ki ga je zagrabil krokodilVeterinarji okopali ranjenega mladička sove: Posnetek ti bo polepšal dan!Voznik doživel grozljivko: Na njegov avtomobil je padel betonski blok!