Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!

V preteklih dneh je na spletu pristal video posnetek, pri katerem je vso pozornost ukradel konj.

Ta se je svojega lastnika tako razveselil, da se je pognal v dir, visoko skočil v zrak in ob pristanku izgubil tla pod nogami.

Brad Matchett je lastnik 20 let starega konja po imenu Smokey, ki ga lahko spremljamo v video posnetku pred vami. Na ranču Rusty Jade v mestu Ontario v Kanadi je Brad posnel svoj prihod do pašnika, konj Smokey pa se je tako razveselil, da se je sprva pognal v tek.

Na vrhu klančine je konj skočil tako visoko, da je še njegov lastnik ostal brez besed. Ker je bil skok pravi kaskaderski vložek, je konj ob pristanku izgubil tla pod nogami. Grdo je padel, a se je ob navdušenju hitro pobral in še naprej tekel.

Poglejte si noro potezo konja iz Kanade, ki je s svojim neverjetnim skokom brez besed pustil mnoge ljubitelje živali na spletu, pa tudi svojega lastnika Brada.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Tilen Artač zapel kot Janez Janša: Parodija, ki se ji danes smeji Slovenija!Moški je mački rešil življenje: Poglej, kako obsedena je z njim danes!Slovenska pevka zapela pesem Oliverja Dragojevića: Njen nastop je pravi balzam!Pes je štiri leta preživel na verigi: Tako je oživel, ko je srečal mucko!Moški je raci rešil življenje: Tako se odzove ob njegovih poljubčkih!Tilen Artač imitiral pevca Wernerja: Nasmejali se boste do solz!Tilen Artač nasmejal s parodijo: Prepeval je o odprtju trgovin v Sloveniji!Lastnica posnela psa v postelji: Ležal je kot človek, ni se ji hotel umakniti!Moški prižgal zamrznjeno ognjišče: Posnetek ima že skoraj milijon ogledov!Rusa na oknu obiskala sova: Ne boste verjeli, kakšno pismo mu je prinesla!Moška sta rešila ujetega bika, nato ju je žival zbila na tlaV zabaviščnem parku posneli grozljivko na vrtiljaku z gugalnicamiVoznik z Audijem po zasneženem klancu vlekel tovornjakPosnetek malčka, ki obkroža svet: Tako je potolažil svojega prijatelja!Afriška orjaška žaba v neizprosnem boju proti ptičjemu pajkuStarša sta si privoščila sina: Mislil je, da je na avtomobilu razbil steklo!Policisti so se odzvali na klic, da se otroci sankajo: Poglej, kaj so storili tam!Kuža je v snegu iskal voluharja: Kar je posnela lastnica, je doza smeha!Posnetek, ki ti bo polepšal dan: To je storil voznik avtobusa, ko je videl deklico!VIDEO: Izjemen prizor iz ZDA, tako so plužili zasnežene avtocesteStali so na takem ledu v bazenu, nato so vsi skupaj padli v vodoSlovenca nasmejala s priredbo pesmi "Vsi ljudje hitijo", ki jo je pela Neca FalkVIDEO: Rotvajler skočil v Šmartinsko jezero: Poglej, kako je lovil laboda!VIDEO: Šok pred predorom Markovec, v napačno smer je vozil s 100 km/hIskreno veselje kužka na snegu: Poglej, kaj je počel v posnetku!