Lastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!

Splet obkroža še en ganljiv video posnetek, pri katerem so dobri ljudje na pomoč priskočili psički.

Lastnik jo je kruto zavrgel - privezal jo je za drevo, uboga psička pa je tam bila več dni ujeta, preden je nekdo na pomoč poklical dobrodelno društvo.

Člani iz organizacije DAR Animal Rescue, ki pomaga zapuščenim živalim, so se takoj odpravili na mesto in tam res našli psičko Daisy. Bila je podhranjena, od strahu se je tresla.

Človeških dotikov se je bala, a je s trdno voljo dobrih ljudi le stopila na pot do okrevanja. Psička je danes zdrava in čaka na nove ljubeče lastnike.

Poglejte si, kako so dobri ljudje iz društva za zaščito živali DAR Animal Rescue rešili psičko, ki jo je lastnik kruto privezal za drevo.
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Kretena, ki tako lepo in čuteče bitje lahko tako prizadene, ne bom nikoli razumel. Bolje, da nikoli ne srečam koga takega...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Župnik iz Bohinja se seli na drug konec Slovenije: To je povedal ob odhodu!Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!Oče na poroki ganil nevesto: Ko je videla, kaj počne, je zajokala!Slovenec ob dinozavru posnel ženo: Njegov posnetek je doza smeha!Posnetek kužka, ki je ganil svet: Tako se je opravičil svojemu prijatelju!Kmetovalec je obiskal svojo kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Na talentu je rocker zaigral pesem Lady Gaga: Sodniki so bili navdušeni!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!Orel je jajca izlegel na balkonu: Tako je žival hranila lastnica!Paralizirana mucka je znova shodila: Posnetek ti bo polepšal dan!V mladosti so ji pravili, da ni dovolj dobra: Zdaj je z glasom prevzela sodnike!Takšen prizor lahko doživiš samo v Rusiji: Medved ob lastniku jedel jabolka!Kmet v hlevu ostal brez besed: To so s potepuško mucko počele njegove krave!Mož je pristal na vozičku, uteho je našla v petju: Njen nastop je ganil sodnike!Grozljivka v Indiji: Most se je podrl zaradi pretežkega tovornjaka!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Protestniki izžvižgali gardo Slovenske vojske: Zmerjali so jih z izdajalci!Fotografa je obiskala mlada polarna lisička: Takšen prizor je posnel na kamero!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Jelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Pogled, ki jemlje sapo: Iz zraka so posneli čudovito lepoto Triglava!Kakšen poklon sredi Japonske: Na dan državnosti je recitiral Zdravljico!Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!