Lastnik kužka je delal od doma: Takšno veselje so posneli na kamero!

Če imate doma hišnega ljubljenčka, se tudi sami zavedate, kako vesel je vaše pozornosti.

Zaradi služb smo v večini večji del dneva odsotni, nenapovedanih sprememb pa se prav zato hišni ljubljenčki toliko bolj razveselijo. Sploh kužki!

Na spletu je pristal video posnetek, v katerem je valižanska ovčarka Daisy ukradla vso pozornost. Ker je njen lastnik tistega dne delal od doma, mu je svoje navdušenje pokazala na prav poseben način.

Ko je lastnik sedel na kavču in opravljal delo prek računalnika, je psička Daisy na vso moč tekala okoli njega - po kavču, čez njegov hrbet, na tla in znova v nov krog!

Poglejte si simpatičen video posnetek, ob katerem boste tudi sami navdušeni nad veseljem psičke Daisy. Se tudi vaši kužki kdaj tako razveselijo vaše prisotnosti?
0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Kuža je hotel lastniku dati na znanje, da bi se prilegel en dolg sprehod...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Soseda s posnetkom nasmejala Balkan: Tako sta se zabavala med korono!Zmago Jelinčić: "Delavec bo dobil manj denarja, kot tisti, ki je lenuh in ne dela!"Na oknu jo je obiskala lisica: Ko ji je odprla vrata, je sledil najlepši prizor!Slovenca so vprašali, kaj bi izbral: Posnetek te bo nasmejal do solz!Učitelj je vsak dan kaznoval dečka, ker je zamudil v šolo: Resnica ga je ganila do solz!Mucka nasmejala svet: Tako se je odzvala, ko ji je lastnik zakril okno!Med karanteno se je zaljubil v sosedo: Ko sta se srečala, je jokala od smeha!Lesena hiša mlade družine v Kamniku: Notranjost vas bo prevzela!Beg pred policisti predvajali v živo: Sledila je grozljiva nesreča!Kuža, ki je s svojo reakcijo osvojil svet: Tako se je razveselil postelje!Oče je jokal od smeha: Tako se je hčerka trudila, da popravi omaro!Na avtocesti v Izraelu posneli motor brez motoristaVIDEO: Andrej Šter ga je imel dovolj: "Pejd u ku***"Luka Basi ob morju zaigral na klavir: Bo ta pesem njegova nova uspešnica?Oče in hčerka zapela kot Andrea Bocelli in Celine Dion: Njun nastop ruši rekorde!Motorist se je maščeval vozniku, ki mu je pokazal sredinca in vanj vrgel steklenicoJanez Janša napisal pesem za Slovence: To je moja domovina!Novinarka poročala o virusu, ko je do nje pristopil moški: Policisti so ga aretirali!Jan Plestenjak zapel novo pesem: Poklonil jo je tistim, ki se žrtvujejo za druge!Župnik iz Bohinja z novim posnetkom: "To je skrivnost, ki jo noben virus ne premaga!"Na ulici so zaigrali skladbo Beethovna: Njihov nastop ti bo naježil kožo!Morski pes zaplaval v kroglo, polno ribKako v Pakistanu kaznujejo tiste, ki kršijo karanteno: Skakati morajo kot žabe!Mačke v stanovanju začutile potres, preden se je zgodilDramatičen posnetek v zraku: Pri hitrosti 320 km/h je treščil v drugega padalca!